21.02.2023
Fotbalul creste campioni! Afla de la Radu Rebeja care sunt beneficiile acestui tip de sport, dar si la ce succese pot ajunge copiii datorita lui: „In premiera, o echipa din Moldova este invitata la un mini forum mondial” - VIDEO

Fotbalul este cel mai popular sport din lume, iar daca esti in cautarea unei activitati pentru copilul tau, acesta ii va dezvolta spiritul de campion, dar si il va invata sa fie disciplinat. Ce rezultate obtin copiii si care sunt avantajele antrenamentelor de fotbal, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Fotbalul creste si disciplineaza tinerii. Poate fi jucat in curte si luat ca o distractie sau poate fi jucat pe terenuri special amenajate. Implicarea activa in acest sport garanteaza rezultate remarcabile.

Radu Rebeja, fondatorul unei academii de fotbat a mentionat: „Beneficiile fotbalului sunt intr-adevar foarte multe. Pe langa faptul ca nu in numar foarte mare, dar isi poate crea o cariera in fotbal. Dar beneficiile sunt: un mod sanatos de viata, de a trai si de a activa intr-un colectiv, este corectitudinea, este disciplina. Fotbalul ca si alte probe de sport, are foarte multe beneficii pentru generatia tanara.”

Bogdan este tanarul care practica fotbalul de la 4 ani si spune cu mandrie ca peste 10 ani se vede campion. „Practic acest sport de la varsta de 4 ani. A fost dorinta mea. Am ales fotbalul deoarece este un joc frumos, este un joc practicat de multi copii. Pentru acest sport incerc sa ma dedic la maxim, 100% si incerc sa-mi realizez visul care mi l-am pus de mic copil. Peste 10 ani ma vad un jucator profesionist.”, a spus Bogdan Musteata, elev.

Mihai Ciobanu a implinit 70 de ani! Vezi care este unicul regret al artistului, dar si cine ii sunt cei mai apropiati prieteni: „Unii oameni care imi sunt dragi...” - VIDEO

Este un sport in care copiii se dedica la maxim. Chiar daca turneele le afecteaza programul scolar, ei nu se dau batuti si incearca sa tina pasul cu ceilalti elevi.

„Noi practicam o data in trimestru sa iesim in afara tarii, sa vedem nivelul care il avem. Ne comparam cu alte echipe din alte tari. Atunci avem o colaborare stransa cu liceul in care invata copii. Se indeplinesc niste proceduri si nu avem nicio problema ca sa iesim din tara.”, a povestit antrenorul Ilie Pinteac.

Adevarul despre suplimentele alimentare - de ce trebuie sa consulti un medic inainte de a le administra. Victoria Ursu, dietecian - nutritionist: „Pot aparea efecte adverse, in primul rand...” - VIDEO

„In vara ne astapta o deplasare unica. In premiera o echipa din Moldova este invitata la un mini forum mondial unde noi vom participa. Va fi o testare intr-adevar importanta. Evenimentul va fi in Suedia. Pentru noi studiile sunt pe primul loc, insistam foarte mult ca copii sa atraga o atentie deosebita studiilor si restantele pe urma obligatoriu trebuiesc acoperite.”, a spus Radu Rebeja, fondator Academia de Fotbal.

Articole din aceeasi categorie