02.04.2022
Doua titluri europene intr-o singura zi! Afla cine sunt sportivele care au cucerit medalii de aur pentru Moldova: „Este o medalie pentru mica noastra tara care are oameni talentati si puternici” - FOTO

Irina Ringaci si Anastasia Nichita au participat la competitia continentala de lupte pentru seniori care a avut loc la Budapesta, Ungaria.

Irina Ringaci a devenit al doilea an consecutiv campioana europeana, dupa ce a invins-o cu 10-0 pe frantuzoaica Pauline Denise Lecarpentier in finala categoriei de greutate de pana la 68 de kilograme.

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru soldatii rusi, dupa ce fratele sau a parasit Ucraina

Anastasia Nichita a devenit campioana europeana, dupa ce a reusit sa o invinga in finala categoriei de pana la 59 de kilograme pe sportiva Jowita Maria Wrzesien, originara din Polonia. Moldoveanca s-a impus cu scorul de 4-1.

„Vreau sa dedic aceasta medalie antrenorilor mei, rudelor mele, apropiatilor, prietenilor, colegilor de echipa, dar si tuturor voua celor care ma sustineti cu un cuvant bun, cu un mesaj sau cu un simplu gand din inima. Este o medalie pentru Republica Moldova, pentru mica noastra tara care are oameni talentati si puternici! Este al 8 titlu de campioana europeana la diferite categorii de varsta, dar de fiecare data emotiile sunt aceleasi. Ma bucur ca am putut sa ma reintorc de la acest campionat cu aurul.”, a povestit Nichita pe pagina sa de Facebook.

De asemenea in cadrul competitiei organizate la Budapesta, moldoveanca Mariana Dragutan a cucerit medalia de bronz la categoria de greutate de pana la 55 de kilograme.

Planifici o escapada la Paris? Cleopatra Stratan iti ofera 10 sfaturi de care sa tii cont in orasul dragostei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie