01.04.2022
Planifici o escapada la Paris? Cleopatra Stratan iti ofera 10 sfaturi de care sa tii cont in orasul dragostei - VIDEO

Recent, Cleopatra impreuna cu sotul sau Edward Sanda au plecat intr-o scurta vacanta in Franta, la Paris. Pentru ca au reusit sa inteleaga cum stau lucrurile acolo, artista a decis sa inregistreze un video in care sa ofere anumite sfaturi ce ar putea ajuta un turist sa economiseasca atat bani cat si timp.

Rezerva camera de hotel si biletele de avion cu cateva luni inainte

Cleopatra sustine ca le puteti gasi la preturi cu mult mai bune, astfel o sa aveti ocazia sa economisiti niste bani.

Ia un uber/bolt de la aeroport pana la cazare

„Cand ajungi la Paris comanda-ti un uber sau bolt pana la cazare. Nu lua taxi-uri de la aeroport deoarece iti vor cere cu mult mai multi bani pentru calatorie.”, a povestit artista.

Fa-ti din timp un plan cu ce vrei sa vizitezi. Ia bilete online din timp

Faptul ca-ti vei lua biletele online te va ajuta sa nu stai in rand pentru a intra intr-un anumit muzeu spre exemplu. „Cele mai cunoscute atractii sunt Muzeul Louvre, Muzeul Orsay, Turnul Eiffel si mult altele.”, a povestit Cleopatra Stratan.

Horoscop 2 aprilie 2022. Atentie cu cine alegeti sa colaborati. O zodie isi planifica vacanta mult visata

Foloseste transportul public prin oras. Instaleaza aplicatia „City Mapper”

Dupa cum a mentionat Cleopatra, poti folosi metro-ul sau autobusul. „Sunt usor de folosit datorita indicatoarelor si economisesti bani. Biletele le poti lua din statiile subterane. De asemenea poti folosi si uber, bolt sau taxi-uri din autostopuri, dar te va costa mai mult. Instaleaza aplicatia City Mapper, te va ajuta enorm sa ajungi usor oriunde.”

Nu mai sunt restrictii covid in Franta. Masca nu mai este obligatorie, iar vaccinul sau testul nu se cer

„Pentru a vizita punctele turistice nu ai nevoie de test sau vaccin. Toate restrictiile au fost scoase de pe 14 martie. Nici macar masca nu mai este obligatorie.”, a spus interpreta in cadrul video-ului publicat pe TikTok.

I-ati o cartela cu internet inclus

Cartele pot fi procurate de la prestatorii de servicii mobile.

Parisul e bogat in cafenele

„Daca doresti un mic dejuc ca la Paris iti recomand sa incerci croissant-ul, macarons-ul sau pain au chocolat.”, a mentionat tanara.

Cum arata bolidul de 1 milion de dolari al lui Vladimir Putin? Este facut sa reziste chiar si atacurilor chimice - FOTO

Viziteaza Parisul primavara cand nu este sezonul turistic

Cea mai buna perioada dupa cum spune artista este primavara, in luna martie si aprilie cand nu sunt foarte multi turisti. „O sa ai parte de vreme frumoasa si nu o sa fie atat de aglomerat.

I-ati bilete din timp la Disneyland si rezerveaza-ti toata ziua pentru distractii

„E bine sa pleci in timpul saptamanii si de dimineata pentru a avea la dispozitie toata ziua. Cumpara-ti biletele datate de pe site-ul parcului cu doua zile inainte de a merge.”

Pleaca la aeroport cu cel putin 2 ore si 30 de minute inainte de ora zborului

„Aeroportul este imens si personalul foarte lent, iar cozile de oameni sunt foarte mari.”, a spus in cele din urma Cleopatra.

Articole din aceeasi categorie