04.07.2023
Fiica lui Radu Sirbu a implinit 18 ani! Ce destinatie a ales Anastasia Dalia pentru a-si sarbatori ziua de nastere - FOTO/VIDEO

Acum doua zile, fiica cea mare a interpretului moldovean, Radu Sirbu, si-a sarbatorit ziua de nastere impreuna cu intreaga familie.

Anastasia Dalia a decis ca in acest an sa renunte la ideea de a organiza o petrecere impreuna cu prietenii si astfel a plecat alaturi de parinti, sora si frate, intr-o vacanta in Grecia, Thessaloniki.

Atat Radu, cat si sotia lui, Ana au publicat deja fotografii din Grecia pe retelele de socializare.

„Multumim @anastasiadalia ca ai ales sa imparti aceasta frumoasa zi de #18 doar cu noi. Ne-am gandit foarte mult care ar fi varianta corecta, o petrecere sau o vacanta si cred ca am facut alegerea cea mai buna. Descoperim impreuna Grecia si ne bucuram de zile cu soare alaturi de cei mai importanti oameni din viata noastra #familia. Abia astept sa impartim cu voi povestile noastre din aceasta calatorie”, a mentionat Ana Sirbu pe social media.

Obtine un corp frumos cu un aparat inovator! Afla despre ce dispozitiv este vorba, dar si unde il putem gasi - VIDEO

De asemenea si Radu a postat o felicitare pentru Anastasia Dalia pe Instagram. „#18 ANI MAGICI! Anastasia Dalia. Cum poti cuprinde 18 ani in doar 60 de secunde? E aproape imposibil si totusi inimile noastre tin minte fiecare moment, fiecare pas, fiecare zambet. Azi se incheie o etapa din viata noastra si incepe o noua etapa in viata ta, plina de oportunitati si provocari. Cu inima plina de mandrie si emotie, ne pregatim sa te privim cum iti deschizi aripile si zbori spre viitorul visat si proiectat de tine...”, a scris fostul membru al trupei O-Zone.

Nici internautii nu au uitat sa o felicite pe Anastasia Dalia. „La multi ani!”, „La multi ani sanatosi”, „La multi ani fericiti!”, sunt cateva dintre mesajele primite de sarbatorita.

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical, a produs si colaborat cu artisti autohtoni dar si internationali si a fondat casa de productie Rassada Music. A lansat un catalog vast de productii muzicale in calitate de artist si producator muzical si, este detinatorul multor premiilor muzicale Disc de Platina, Dublu Diamant, Disc de Aur pentru vanzari de milioane in toata lumea.

Top perfecte! Ele sunt vedetele din Moldova cu cele mai lungi picioare - FOTO

Articole din aceeasi categorie