04.07.2023
Michael Jackson nu a dormit timp de 60 de zile la rand, inainte sa moara. Care a fost motivul

Pe 25 iunie, 2009, Michael Jackson, supranumit „regele muzicii pop, s-a stins din viata. La acea vreme, un expert in domeniul somnului a afirmat ca, cantaretul american „este singurul om de care a auzit sa nu doarma timp de 60 de zile, fara a intra in etapa de miscare rapida a ochilor, care este adevarata stare de somn a organismului”. De asemenea, a explicat ca, prin administrarea in exces de Propofol artistului de catre medicul sau curant, Conrad Murray, Michael a fost practic privat de somnul normal, inainte ca acesta sa moara de supradoza.

Profesorul Charles Czeisler, de la Harvard Medical School, un expert in probleme de somn, a facut o declaratie socanta la procesul mortii lui Michael Jackson. Se pare ca, medicul curant al artistului, Conrad Murray, a fost acuzat, intre altele, ca nu i-a administrat corect medicatia pacientului sau, iar, astfel, prin administrarea Propofolului, pentru a trata insomnia, Michael nu a dormit, in mod real, timp de 60 de zile! Substanta nu permite somnul si distruge ciclul normal de somn, insa ii lasa pe cei care o consuma cu senzatia ca sunt odihniti.

The Allegations Against Michael Jackson: A Timeline : NPR

„Dar daca financiar vorbind...” Maggy Platon - detalii despre avere! Vezi ce mesaj a postat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

De asemenea, acesta a fost de parere ca, lipsa somnului ar fi putut duce la moartea lui Michael Jackson, daca acesta nu ar fi murit de la supradoza. Inainte ca artistul sa moara la varsta de 50 de ani, in data de 25 iunie 2009, Conrad Murray ii administrase Propofol timp de 60 de zile. Michael a murit de o supradoza din acest anestezic. 

Michael Jackson Fast Facts | CNN

Persoanele care sunt private de somn, pe perioade lungi de timp, devin anxioase, paranoice, depresive si incapabile sa invete ceva si sa se concentreze. De asemenea, isi pierd si pofta de mancare, iar reflexele fizice devin de 10 ori mai lente, in timp ce raspunsurile lor emotionale sunt de 10 ori mai intense. „La fel ca un computer, creierul trebuie sa se deconecteze pentru a mentine celulele pe care le pastram toata viata, deoarece nu producem mai mult. Somnul este repararea si intretinerea celulelor creierului”, a declarat Charles Czeisler, de la scoala de medicina de la Harvard, care consiliaza si NASA sau CIA.

Top 3 vedete care se imbraca de la second hand si outlet-uri! Vezi ce au povestit despre asta - FOTO

The Two Lives of Michael Jackson | The New Yorker
Articole din aceeasi categorie