18.02.2024
A scris istorie pentru Republica Moldova! Valeriu Mircea a devenit campion mondial: „A venit momentul tau de glorie” - FOTO/VIDEO

Luptatorul de arte martiale mixte, Valeriu Mircea, a devenit la data de 17 februarie 2024, noul campion mondial in categoria de pana la 70 de kilograme. Lupta a avut loc in cadrul galei KSW 91.

Dupa trei victorii consecutive, cunoscut sub numele de „The Solitary Wolf”, Valeriu Mircea a luptat impotriva lui Leo Brichta, in varsta de 26 de ani.

Printre cei care l-au sustinut pe Valeriu s-a numarat si Anastasia Nichita, logodnica acestuia.

Scandal pe retelele de socializare dupa Eurovision Moldova! Ce spune favorita publicului, Valeria Pasha: „Noi nu incercam sa invinovatim echipa Nataliei Barbu, insa...” - VIDEO

„Nu pot reda starea de bucurie pe care o simt in acest moment. Stiu prin cate ai trecut, cat ti-a fost de greu, cate ai sacrificat si te-ai dedicat cu tot sufletul pentru a obtine aceasta centura! A venit momentul tau de glorie pe care il meriti si de care trebuie sa fii mandru. Eu iti voi fi mereu alaturi, te iubesc si sunt mandra de caracterul tau de fier. Noul campion in KSW”, a mentionat intr-o postare pe Facebook, Nichita.

Valeriu Mircea acumuleaza pana in prezent 29 de victorii in cariera sa, cea mai recenta fiind inregistrata in luna iunie a anului trecut, cand l-a invins pe polonezul Roman Szymanski.

Cat costa inelul de logodna al Violetei Scrisu. Dorin Galben a investit mii de euro in fericirea iubitei lui - FOTO

Articole din aceeasi categorie