18.02.2024
Scandal pe retelele de socializare dupa Eurovision Moldova! Ce spune favorita publicului, Valeria Pasha: „Noi nu incercam sa invinovatim echipa Nataliei Barbu, insa...” - VIDEO

S-a decis. Natalia Barbu, care a intepretat piesa „In the Middle”, merge la Malmo, Suedia, pe 7 mai, pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest.

Barbu a reusit sa acumuleze cel mai mare punctaj de la juriu, si anume, 60 de puncte. Cu toate acestea, favorita publicului a fost Valeria Pasha.

Horoscop 18 februarie 2024. Schimbari majore in cuplu pentru o zodie. Ar putea incheia relatia de iubire

In cele din urma, atat Natalia, cat si Valeria s-au ales cu acelasi numar de puncte, mai exact - 22.

Mai multi internauti au ramas nemultumiti de decizia juriului de-a o desemna castigatoare pe Natalia Barbu. Astfel, Valeria Pasha care a primit 4771 de voturi din partea telespectatorilor a venit cu un mesaj.

„Va multumesc pentru sustinere, am mii de mesaje si distribuiri. 4771 de voturi - fiecare vot a contat pentru mine! Dar din pacate, avand punctajul egal 22/22 - organizatorii au hotarat sa nu i-a in considerare voturile si parerea voastra. Noi nu incercam sa invinovatim echipa Nataliei Barbu, insa noi ne dorim transparenta. Impreuna cu echipa, am decis ca vom lupta pentru suportul acordat, de catre voi. Pentru fiecare din cele 4771 voturi. Din acest motiv vom contesta si mizam pe sustinerea voastra”, a spus Valeria.

Cum se intelege, de fapt, sotia lui Corneliu Botgros cu fiul acestuia, Cristi: „Relatia lor este una...” - VIDEO

Concursul Muzical Eurovision 2024 este programat sa fie cea de-a 68-a editie. Organizat de Uniunea Europeana de Difuziune (EBU) si de postul de televiziune gazda, Sveriges Television (SVT), concursul va avea loc la Malmo Arena si va consta din doua semifinale pe 7 si 9 mai si o finala pe 11 mai 2024.

Articole din aceeasi categorie