17.02.2024
Cat costa inelul de logodna al Violetei Scrisu. Dorin Galben a investit mii de euro in fericirea iubitei lui - FOTO

Recent, Dorin Galben si-a cerut iubita in casatorie prin intermediul unei melodii. De asemenea, Violeta Scrisu a primit un buchet de lalele si un inel pretios.

Anul acesta, Dorin Galben si Violeta Scrisu si-au creat una dintre cele mai frumoase amintiri. Jurnalistul si-a cerut iubita in casatorie, iar aceasta a acceptat sa-i fie sotie, fara ezitare.

Momentul a fost special nu doar prin felul in care a fost organizat totul, dar si datorita bijuteriei pe care a ales-o Dorin pentru aceasta ocazie.

Violeta a publicat pe Internet o serie de fotografii in care se observa si cutia in care a primit cadoul. Inelul ei de logodna apartine brandului „Tiffany & Co”.

Potrivit site-ului oficial al brand-ului, o astfel de bijuterie se estimeaza la peste 7000 de euro, ceea ce inseamna ca jurnalistul a fost destul de darnic atunci cand a ales ce sa-i puna pe deget, Violetei.

Ludmila Balan - trucuri pentru a arata senzational la 65 de ani: „Te uiti in fiecare zi intr-o oglinda si...”

Dorin Galben se insoara! Jurnalistul si-a cerut iubita in casatorie printr-o melodie

Iubita lui Dorin Galben, Violeta Scrisu, a anuntat ca a fost ceruta in casatorie, dupa 9 ani de relatie. Pe social media, Scrisu a postat un scurt mesaj in care le marturiseste abonatilor ca a fost ceruta de sotie, iar raspunsul ei a fost, evident - „Da”.

„Am zis „DA” pentru totdeauna! Dorin Galben, te iubesc”, a mentionat jurnalista si tanara antreprenoare, in descrierea imaginilor.

Si Galben a facut o postare in care a recunscut ca si-a cerut iubita in casatorie printr-o melodie romantica.

Cum reactioneaza Jennifer Lopez atunci cand femeile flirteaza cu sotul ei, Ben Affleck - FOTO

„Am cerut-o in casatorie pe @violeta_scrisu printr-o melodie si ea a raspuns: DA, pentru totdeauna! Multumesc tuturor celor care au facut posibil acest eveniment, in special: @meet_dara - care a scris cu mult suflet melodia si versurile, @andyhorjea - care a facut magie la productie, @vlasigor si echipa sa - care au filmat acest minunat clip video! P.S. Link-ul cu melodia integrala il gasiti in stories, la descrierea profilului si pe canalul meu de Youtube - Galben”, a scris el.

Dorin Galben este jurnalist si vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, in care posteaza interviuri marca #faraprotocol si #monolog. In cadrul interviurilor, Dorin invita oameni de afaceri, politicieni, doctori, artisti, bloggeri dar si alte persoane.

Articole din aceeasi categorie