31.07.2024
A impresionat la proba de echitație! Alisa Glinka a avut un debut spectaculos la Jocurile Olimpice de la Paris - FOTO

Sportiva Alisa Glinka a avut parte de un debut spectaculos la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, reușind să se impună printr-un scor de 66.056 în proba de echitație, dresaj.

Moldoveanca Alisa Glinka este prima reprezentantă în istoria dresajului moldovenesc care participă la Jocurile Olimpice din Paris. 

Reguli care te ajută să te menții frumoasă atât în interior, cât și pe exterior! Victoria Ursu, dietetician: „Nu suntem o nație sportivă din păcate, dar...”

„Sportiva Alisa Glinka a trăit un moment de neuitat la debutul său la Jocurile Olimpice, impresionând printr-un scor de 66.056 în proba de echitație, dresaj. Acest rezultat remarcabil i-a adus locul 9 în Grupa C, marcând o încheiere emoționantă a participării sale la Olimpiada de la Paris 2024”, au scris cei de la Olympic Moldova.

Conform site-ului Olympic Moldova, debutul lui Glinka a fost nu doar o realizare personală, ci și un moment de inspirație pentru toți iubitorii sportului: „Determinarea și eleganța sa au captivat inimile tuturor, lăsând o amprentă de neșters în istoria competiției”.

Ecourile trecutului! Ce impact au experiențele din copilărie și relațiile anterioare asupra vieții de adult. Eugenia Staver, psiholog „Studiile arată că implicarea activă a părinților contribuie la...”

Născută pe 10 octombrie 1987 la Chișinău, Alisa Glinka a început să practice hipismul la vârsta de cinci ani, sub îndrumarea Nataliei Ziulcovscaia. Ulterior, tânăra s-a stabilit cu traiul în Rusia, iar acum locuiește în Franța. Chiar dacă de mai mulți ani Alisa locuiește în afara țării, ea a continuat să reprezinte Moldova la diferite evenimente sportive internaționale.

SURSĂ FOTO: Facebook/ Olympic Moldova; Instagram/ alisa__glinka

Articole din aceeasi categorie