23.08.2022
Mai multe persoane s-au otravit cu chipsurile lui Anastasia Ivleeva. Cum a comentat vedeta aceasta situatie neplacuta

Recent, pe retelele sociale au aparut tot mai multe recenzii rele despre chipsurile produse de Anastasia Ivleeva „Easy Peasy”. Anastasia, la randul sau, nu a comentat in nici un fel aceste stiri. Insa, astazi, vedeta a afirmat pe canalul ei de Telegram ca aceste stiri sunt fake. Nastya a mentionat ca cineva a hotarat sa o denigreze in asa mod si ea chiar stie cine este acea persoana. 

Urmaritorii vedetei au inteles imediat despre ce este vorba: adevarul e ca zilele trecute, un alt blogger popular, Vlad A4, a anuntat despre lansarea liniei sale de chips-uri, batonase de porumb si apa gazata „Lava Lava”. 

Selena Gomez - tinta paparazzilor! Actrita a fost fotografiata alaturi de un barbat misterios - FOTO

Fanii vedetei au remarcat ca ei deja au vazut asa ceva undeva. In comentarii ei au scris ca ambajalele produselor lui Vlad sunt similare cu ceea ce produce Ivleeva. 

Si Nastya a observat asemanarile. Iar recent, pe canalui sau de Telegram, ea l-a acuzat pe colegul sau de plagiat.

Nicolas Cage si-a schimbat infatisarea de dragul unui nou rol. Vezi cum arata acum actorul in varsta de 58 de ani - FOTO

„Este amuzant sa vezi cum colegii tai bloggeri sunt total lipsiti de imaginatie si copiaza stilul marcii tale. De fapt, la ce te poti astepta de la o persoana care initial a furat formate si idei de la alte persoane. Cred ca acum stiu cine a vrut sa ma denigreze si cine a comandat aceste stiri false despre otravirea in masa cu chipsurile mele. Acum nu mai faci bani de pe Youtube si este timpul sa mai furi si alte idei”, a scris Nastya Ivleeva. 

Articole din aceeasi categorie