01.12.2022
Ziua Romaniei pe retelele de socializare! Vezi cum au felicitat vedetele de la noi, romanii de pretutindeni - FOTO/VIDEO

Pe 1 decembrie e sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei, care marcheaza un moment important din istoria romanilor, cel in care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu Romania, in 1918.

Cu aceasta ocazie, bloggerii, vedetele si persoanele publice de la noi din tara, au distribuit mesaje de felicitare pe retelele de socializare.

Lorena Bogza

Prezentatoarea emisiunii In Profunzime a decis sa-si faca manichiura in culoarile tricolorului. Pe pagina sa de Facebook Lorena a publicat si o imagine, iar in descrierea ei a mentionat scurt: „Romania”.

„Nu stiu cum am trait fara tine timp de 29 de ani, a fost o alta viata de-a mea pe care vag mi-o amintesc”. Fiica Tatianei Nastas a implinit 3 anisori. Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat prezentatoarea PRO TV - FOTO

Katalina Rusu

„Felicitari tuturor cu prima zi de iarna si cu ziua Nationala a Romaniei. Astazi este o sarbatoare dubla pentru toti cei cu cetatenie dubla si cei care se simt romani.”, a mentionat interpreta pe pagina sa de Instagram.

Stela Botez

Nici Stela Botez nu a intarziat sa-i felicite pe toti romanii cu aceasta sarbatoare importanta. „La multi ani Romania.”, a scris aceasta in mediul online. De asemenea artista a adaugat ca pe 2 decembrie va evolua la Bruxelles pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei!  

Care este cea mai frumoasa amintire din cadrul emisiunii O Seara Perfecta pentru Pavel Stratan: artistul a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

Radu Sirbu

Radu a publicat cu ocazia zilei de 1 decembrie o fotografie cu fiul sau care este imbracat intr-o tinuta nationala.

„La multi ani tara frumoasa, Romania.”, a scris acesta in descrierea imaginii.

Maia Sandu

„Avem, astazi, o veste frumoasa - arta camasii cu altita, element de identitate culturala pe ambele maluri ale Prutului, a fost inclusa in lista patrimoniului cultural imaterial al umanitatii. Bucuria este si mai mare prin faptul ca decizia UNESCO privind acest dosar comun al Republicii Moldova si Romaniei vine pe 1 decembrie, o zi speciala pentru romanii de pretutindeni.

Felicit echipele de la Chisinau si Bucuresti, care au promovat consecvent camasa cu altita la UNESCO. Le multumesc mesteritelor care, prin munca si daruire, au pastrat aceasta arta, au facut-o sa renasca si sa fie cunoscuta lumii. Intru dainuirea unui simbol stravechi, care spune povestea neamului nostru, invesnicit pe camasile traditionale romanesti de bunicile si mamele noastre, si transmisa noilor generatii.”, a scris sefa statului pe pagina sa de Facebook.

Tatiana Heghea

„La multi ani, dulce Romanie.”, a scris interpreta intr-un Instastory.

Articole din aceeasi categorie