01.12.2022
„Nu stiu cum am trait fara tine timp de 29 de ani, a fost o alta viata de-a mea pe care vag mi-o amintesc”. Fiica Tatianei Nastas a implinit 3 anisori. Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat prezentatoarea PRO TV - FOTO

Acum 3 ani, Tatiana Nastas a devenit pentru prima data mamica. Aceasta a adus pe lume o fetita pe nume Diana.

Cu ocazia aniversarii, Tatiana a publicat pe paginile sale de Instagram si Facebook un mesaj induiosator adresat micutei.

„Astazi e despre tine, copilul meu gingas, frumos si dulce. Nu stiu cum am trait fara tine timp de 29 de ani, a fost o alta viata de-a mea pe care vag mi-o amintesc. Atat de mult te-am asteptat, atat de mult mi te-am dorit, iar in ziua in care am aflat ca inima ta bate sub a mea am plans in hohote de fericire.”, a scris Tatiana Nastas.

La 10 ani de O Seara Perfecta, vedetele de la noi, provocate sa arate ce poarta in geanta! Vezi cine a raspuns, dar si cine a refuzat - VIDEO

De asemenea, prezentatoarea PRO TV a recunoscut ca Diana i-a dat multe lectii de viata pentru care este recunoscatoare. „Nu o sa-mi ajunga vreodata cuvinte ca sa exprim dragostea pe care ti-o port. Atat de multe lectii mi-ai dat, imi dai si atat de repede cresti ca ma infioara acest gand. Imi doresc si iti doresc din tot sufletul sa crezi in tine asa cum cred eu, sa te vezi la fel de minunata cum te vad eu si sa stralucesti mereu, soarele meu. La multi ani!”

Totodata, ea a publicat si o imagine cu fiica sa de la ultima sedinta foto la care au participat. In imagine ea o tine cu gingasie in brate.

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor Pro TV. Pe 28 mai 2016, ea s-a casatorit cu Augustin Nastas, iar din decembrie 2019 familia lor s-a marit cu inca un membru, micuta Diana. Acum prezentatoarea este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Din start - alaturi de O Seara Perfecta! Medicul veterinar Artiom Sevcenco, un mesaj rascolitor pentru intreaga echipa a emisiunii: „Suntem cu totii intr-adevar o familie” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie