08.02.2024
Jean de la Craiova si Catalin Maruta au pus punct glumelor despre asemanarea dintre fiul Andrei si artist: „Terminati cu prostiile astea”

Jean de la Craiova si Catalin Maruta au pus stop glumelor despre asemanarea dintre fiul Andrei si cantaret. Multi au observat ca David ar semana cu Jean de la Craiova, iar discutiile pe aceasta tema n-au intarziat sa apara.

Glumele pe Internet despre asemanarea dintre David Maruta si Jean de la Craiova continua de ani buni, mai ales ca internautii au inceput sa modifice diverse fotografii cu cei doi, apoi le-au postat pe retelele de socializare. Multi au spus ca fiul Andrei si al lui Catalin Maruta seamana extraordinar de mult cu Jean de la Craiova. Chiar daca la inceput toata lumea s-a amuzat de situatie, acum acest lucru a devenit deranjant pentru acestia.

jean-de-la-craiova

Pe Tik Tok, cantaretul a transmis un mesaj in care le cere oamenilor sa inceteze cu glumele legate de el si fiul Andrei Maruta. „Terminati cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multa istorie! Nu e bine, se supara si oamenii, voi sa fiti in locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treaba, oamenii seamana intre ei, ce treaba sa am eu? Va pupa Jean!”, a spus Jean de la Craiova.
Citeste intreaga stire: Jean de la Craiova si Catalin Maruta au pus punct glumelor despre asemanarea dintre fiul Andrei si artist: „Terminati cu prostiile astea”.

andra-si-catalin-maruta-alaturi-de-david-si-eva-3-1

In urma cu ceva timp si Catalin Maruta s-a aratat deranjat de aceste vorbe ale oamenilor din mediul online. Prezentatorul de la PRO TV isi doreste ca aceste glume sa se opreasca, pentru ca deja s-a intrecut masura si a devenit neplacut pentru familie. „Faptul ca pentru voi este o gluma ca, in urma cu cativa ani, eu aveam o poza cu David in brate si, cineva, in urma unei emisiuni de la Cronica Carcotasilor cred sau nici nu mai stiu exact cum fusese, a pus o poza cu Jean de la Craiova si a pus aceeasi freza si, de acolo, a pornit gluma asta care s-a tot rostogolit…Si, pentru oamenii care scriu chestia asta: «David seamana cu Jean de la Craiova», pentru voi e o satisfactie, pentru voi e o bucurie lucrul asta? Va ajuta pe voi treaba asta? E un lucru care va face sa va simtiti mai bine? Adica voi, la randul vostru, poate sunteti parinti, aveti copii, sau voi la randul vostru, care sunteti copii, poate aveti niste parinti. Adica mistocareala asta sau chestia asta este perfect normala? Este o chestie care va da satisfactie? Totul pornind de la o poza de acum 7-8 ani. Cineva spune: «dar tu ii umilesti pe altii». Cand spuneti lucrurile astea, voi pe ce va bazati? Pe niste franturi din emisiuni pe care le vedeti si nici nu stiti vreodata despre ce este vorba”, a spus Catalin Maruta, intr-un live pe internet.

Familia Măruță (14)
Articole din aceeasi categorie