07.02.2024
Patric Hanganu - din nou in lacrimi! Cu cine isi petrece serile de cand s-a despartit de mama copilului sau - VIDEO

Pentru Patric Hanganu si fosta lui iubita, Svetlana Nichitina, anul 2024 nu a inceput tocmai frumos. Cei doi au pus capat relatiei lor, iar acum Patric sustine ca Svetlana l-a dat in judecata si astfel acetsa a fost sanctionat si nu are dreptul sa se apropie de fiul lor timp de o luna.

Seara trecuta, pe pagina sa de Instagram, Patric a publicat cateva secvente video dupa ce a primit un tablou cadou cu chipul fiului sau. Imediat dupa ce a primit tabloul acesta s-a pus sa manance, insa pe scaunul din fata lui a asezat tabloul, iar cu vocea tremurand a mentionat: „Iata acesta e cel mai asteptat oaspete la masa mea”.

Mai apoi a publicat un alt Story in care si-a aratat si fata, iar pe obrazul interpretului curgeau lacrimile siroaie.

Patric isi tot lua tabloul prin casa dupa el si ii facea poze prin care ii scria fiului sau ca il iubeste.

Scandalul dintre Patric Hanganu si fosta lui iubita a inceput la data de 24 ianuarie 2024, cand interpretul a iesit in lacrimi pe online spunand ca s-a despartit de mama copilului sau, iar acum aceasata nu ii permite sa-si vada copilul.

„Ma adresez cu multa rusine la comunitate si la oameni, nu ca barbat si nu ca cantaret, dar ca om si ca tata. Acest video il postez cu lacrimi in ochi si cu multa rusine si sunt gata sa ma umilesc si sa accept toata umilinta si bataia de joc din partea oricui numai ca sa pot sa imi vad copilul si sa nu mi se ia drepturile de tata asupra lui. Vreau sa ajunga la ochii cuiva care se ocupa si de drepturile tatilor si a copiilor, nu numai de interesele mamelor. Eu nu sunt un criminal, nu sunt un om bolnav, nu sunt agresiv cu el, il iubesc mai mult ca orice si sunt gata de orice doar pentru ca sa stiu ca este totul bine si este protejat. Am plecat de la mama lui dupa o perioada de cearta si neintelegere. Am ajuns deja prea mult sa ne numim cu cuvinte urate si sa ne certam prea tare. La ultima cearta fiica ei mai mare m-a filmat in stare de nervi si a rupt din context unele video si cu ele ma santajeaza ca o sa imi ia copilul si o sa imi faca dosar penal si nu o sa pot sa ma apropii de el minim 3 luni. M-am saturat ca barbat sa tac si sa fiu atat de tare umilit si injosit. Sa fii om public si sa iesi cu declaratii din viata personala este un lucru foarte rusinos pentru mine, dar nu stiu ce pot sa mai fac, sunt distrus moral si ma simt atat de tare nedreptatit de politie si de mama lui care de 3 zile nu imi permite sa il strang in brate macar 5 minute. Macar in hol sau afara cu el sa stau un pic. Timp de un an si 6 luni am participat foarte activ la cresterea lui, numai bona o achitam 15 mii de lei ca sa stea cu el cate 10 ore, 6 zile pe saptamana. Mama lui practic deloc nu participa pentru ca petrece mult timp la serviciu, chiar daca in mare parte eu acopeream toate cheltuielele posibile. Am achitat tot ce spunea mama, tot ce era mai scump era pentru el. De-a lungul timpului ea prin unele actiuni ma provoca la cearta si ma filma si ma inregistra la nervi si ma dadea la politie, dar eu nu sunt un om periculos...”, a povestit interpretul.

Cristian Porcari - indragostit lulea? Vezi imaginile cu focoasa bruneta cu care s-a afisat - VIDEO

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului. El se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

„Ascult si nu-mi vine a crede”! Laurentia Coptilet - interpretare emotionanta a unui cover! Vezi cum suna piesa despre parintii plecati - VIDEO

Articole din aceeasi categorie