09.08.2024
Și-a compus una dintre cele mai cunoscute piese în ambuteiaj! Tania Turtureanu, interpretă: „Strofa cum am scris-o îmi amintesc, dar refrenul nu știu” - VIDEO

Invitată în cadrul podcastului cu Damian Drăghici, interpreta Tania Turtureanu a povestit cum a prins viață piesa„Ce frumos”. Invitata și-a mărturisit recunoștința pentru oamenii care îi ascultă melodiile. 

Acum 2 luni, Tania Turtureanu a lansat piesa „Ce frumos”, acompaniată de un videoclip filmat chiar la Chișinău, în rândul locuitorilor oraşului.

Valeriu Mircea, mesaj emoționant pentru logodnica sa, Anastasia Nichita: „Puțini înțeleg, doar noi știm prin ce am trecut” - FOTO/VIDEO

„Piesa <<Ce frumos>> am scris-o în ambuteiaj. Strofa cum am scris-o și linia melodică, îmi amintesc, dar refrenul, nu știu. Am ascultat după ce am înregistrat în telefon”, a povestit Tania Turtureanu. 

Până în prezent, Taniei nu-i vine să creadă că piesele lansate sunt compuse de ea. „Din acel moment, am zis că ăsta este har și vine de sus. Nu pot să zic că asta eu, chiar și până în prezent, ascult cântecele mele și nu-mi vine a crede că sunt de la mine, pornite prin mine”, a continuat să explice invitata podcastului. 

Inspirație pură pentru stilul tău! TOP fashion bloggeri din Republica Moldova pe care trebuie să-i urmărești - FOTO

Femeia a spus că mesajele de încurajare o motivează din ce în ce mai mult, iar popularitatea a apărut datorită oamenilor care îi ascultă piesele: „Foarte multe aprecieri, mesaje primesc, iar pe mine asta mă bucură enorm. Însă, tot ce se întâmplă acum, popularitatea de fapt, sunt oamenii, este și aportul meu, dar totuși ei au ridicat piesele astea, forța publicului”. 

Au decis să meargă pe drumuri diferite după o relație de 7 ani! Dezvăluirile Nicoletei Nucă despre ruperea logodnei cu Alex Ursache: „Nu mă gândeam că o să trăiesc în viață o astfel de despărțire” - VIDEO

Cântecele Taniei sunt difuzate la radio, iar acest lucru o bucură enorm. „Îmi spune lumea că le aude, ba chiar foarte des. Părinții mei sunt cei mai mândri, pentru că ei ascultă radio. Mama îmi spunea că își dorea să devină interpretă când era mică, ea prin mine s-a realizat oarecum și s-a liniștit și ea sufletește”, a explicat interpreta.

SURSĂ FOTO: Instagram/ tania_turtureanu

Articole din aceeasi categorie