17.08.2022
Zoe Kravitz a recunoscut cum s-a cunoscut cu Channing Tatum si in ce relatie se afla ei in prezent: „Sunt foarte recunoscatoare...”

Actrita Zoe Kravitz este mult mai dispusa sa vorbeasca despre rolurile sale, decat despre relatiile sale amoroase. Insa, intr-un nou interviu acordat revistei WSJ, ea pur si simplu nu a putut ignora subiectul relatiei sale cu Channing Tatum. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare si de atunci intre ei a izbucnit o scanteie. 

„Pussy Island” este debutul regizoral al lui Kravitz, in care Channing a nimerit aproape accidental.

Surpriza socanta! Cum a reactionat Kate Middleton la aparitia ducesei Meghan Markle - FOTO

„Cand creezi ceva cu oamenii, acest lucru devine un proces sacru, iar cand mai esti si compatibil cu acesti oameni, de multe ori se deschid alte canele intre voi, pentru ca voi, intr-un fel sau altul, va impartasiti cu bucatelele voastre de suflet. Sunt foarte recunoscatoare ca acest film l-a adus pe Channing in viata mea”, a spus actrita. 

Vedeta a mentionat ca l-a invitat pe Tatum in filmul sau doar pentru ca el nu mai jucase pana acum un „personaj negativ”. 

Avocatul lui Alec Baldwin a comentat acuzatiile FBI-ului aduse la adresa actorului: „Raportul este interpretat gresit”

Cine si-ar fi dat seama ca totul se va transforma astfel intr-un final? Recent, in mediul online au fost publicate fotografii cu Channing si Zoe plimbandu-se pe strazile din New York. Fanii au ramas incantati de aceste imagini si le astept cu nerabdare pe urmatoarele.

Articole din aceeasi categorie