17.08.2022
Avocatul lui Alec Baldwin a comentat acuzatiile FBI-ului aduse la adresa actorului: „Raportul este interpretat gresit”

In octombrie 2021, actorul de la Hollywood Alec Baldwin a impuscat-o pe regizorul si operatorul Galina Hutchins pe platourile de filmare a filmului Rust. Acesta a tras din revolverul de recuzita, increzator, insa la scurt timp s-a dovedit ca arma era incarcata cu munitie. Dupa incident, actorul a facut primul sau comentariu in care a declarat ca este „socat” de cele intamplate si ca este pregatit sa coopereaze cu politia.

Doua luni mai tarziu, Alec a mentionat ca nu a tras din arma, ci doar a tinut-o in maini.

Pique le-a prezentat-o copiilor sai pe Clara, studenta pentru care a lasat-o pe Shakira! Reactia artistei a venit imediat

Cu toate acestea, recent, FBI-ul a facut publice noi detalii ale cazului datorita carora a devenit clar ca actorul minte. In raport se sustine ca Alec a tras din arma intentionat. Anchetatorii au exclus aproape complet ideea ca a fost un simplu accident.

Aceste informatii au fost transmise Comitetului de Investigatie din New Mexico, care investigheaza in continuare moartea regizoarei Galina Hutchins.

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

Avocatul lui Baldwin a comentat deja acuzatiile: „Raportul FBI este interpretat gresit. Pistolul a tras o singura data in timpul testarii fara a fi apasat tragaciul. Cand tragaciul a fost tras inapoi, pistolul s-a rupt in doua bucati.”

Articole din aceeasi categorie