16.08.2022
Surpriza socanta! Cum a reactionat Kate Middleton la aparitia ducesei Meghan Markle - FOTO

Un expert in limbajul corpului a analizat si a vorbit in detealii despre emotiile ducesei de Cambridge din momentul in care a revazut-o pe Meghan Markle.

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca din momentul in care s-au cunoscut, relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle a fost destul de tensionata. Ducesa de Cambridge a incercat in continuare sa tina piept provocarilor si sa actioneze diplomatic, sa rezolve neintelegerile si sa o ajute pe ducesa de Sussex sa se alature familiei regale, dar acest lucru din pacate nu i-a reusit niciodata.

Horoscop 17 august 2022. Zodia care descopera ca a fost mintita. Afla detalii care i-au fost ascunse

Kate Middleton

Acum, britanicii urmaresc cu interes fiecare noua ciocnire dintre Kate si Megan. Lumea obisnuieste sa le compare stilul vestimentar, abordarea parentala si multe altele. Cu toate acestea, aspectul comun al lui Middleton si Markle a atras in mod natural cea mai mare atentie. Amintiti-va ca in timpul sarbatoririi aniversarii de platina, ducesele au primit locuri la diferite capete ale salii uriase.

Meghan Markle si Printul Harry

Cu toate acestea, Kate si Megan au reusit totusi sa faca schimb de priviri. Si acest moment a fost surprins in timpul transmisiunii live. Multi utilizatori ai online-ului au incercat apoi sa citeasca pe buze ce a spus exact Middleton cand a vazut-o pe Markle, iar cuvantul care i-a iesit din gura a fost - „wow!”.

Kate Middleton si Printul William

Experta in limbajul corpului Judy James este de acord cu aceste constatari. „Nu este vorba doar de exclamatia ei – Kate parea pentru o secunda sa fie deconectata de ceea ce se intampla. Desigur, ea stia despre prezenta lui Megan si Harry, dar totusi a experimentat surpriza, la limita socului”, a spus Judy intr-un interviu cu reporterii Express. Ea a adaugat ca imediat dupa aceea, expresia lui Middleton a devenit imbufnata si ganditoare.

Pasiunea ei cea mai mare sunt calatoriile! Vezi ce tari exotice a vizitat in aceasta vara bloggerita Valeria Lungu - FOTO

Meghan Tells Oprah That Kate Middleton Made Her Cry
Articole din aceeasi categorie