06.06.2023
Zi importanta pentru Iuliana Beregoi, Vlada Botan si Andreea Bostanica! Vezi ce emotii au avut vedetele inainte, dar si dupa sustinerea primului examen de bacalaureat - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi, Vlada Botan si Andreea Bostanica au absolvit acum cateva zile liceul, iar astazi acestea, au sustinut primul bacalaureat.

Ce emotii au simtit cele trei interprete si bloggerite la examenul de limba si literatura romana, vezi mai jos:

Iuliana Beregoi

„Buna dimineata, dragii mei. In 40 de minute incep sa scriu primul BAC, la romana. Sunt acum pe drum, ma duc spre scoala unde o sa scriu BAC-ul. Sunt foarte emotionata si chiar va urez din toata inima succes tuturor celor care aveti anul acesta BAC-ul. Sunt foarte emotionata”, a mentionat Beregoi in aceasta dimineata, inaite de examen.

Putin mai tarziu, artista a publicat pe Instagram si o fotografie prin care a dat de inteles ca a finalizat de scris bacalaureatul.

Ala Zasmenco - pasionata de Kickboxing! Vezi cum are loc un antrenament de-al interpretei: „Antrenorul meu personal este si antrenorul copilului meu” - VIDEO

Andreea Bostanica

„Ne ducem la BAC. Am asa o dispozitie buna, zici ca ma duc la vreo petrecere. Sunt eu singura nebuna care n-am nicio treaba? N-am niciun stres, efectiv. Am impresia ca Leila e mai stresata ca mine”, a spus Bostanica intr-un video publicat pe retelele de socializare.

Vlada Botan

„Ma duc la BAC. Succes mie si tuturor. Stres nu prea este. Nu stiu de ce, poate inca nu m-am trezit din somn”, a spus Vlada Botan inainte examen.

Irina Bivol s-a reprofilat! Ce profesie a ales sa imbratiseze aceasta si care sunt emotiile pe care le traieste la moment: „O oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu” - VIDEO

Bloggerita a venit cu o reactie si dupa ce a iesit din sala de examinare. „Nu am reusit sa ies de la bacalaureat ca deja am dat un interviu. Mi s-a zis ca am fost prima fata din toate 3 licee care a iesit prima. Nu a fost nimic iesit din comun, a fost pur si simplu un test. Eu l-am scris in modalitatea in care l-am vrut eu, pentru nota pe care eu am vrut-o. Nu a fost greu, sincer...”, a povestit Botan urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie