06.06.2023
Ala Zasmenco - pasionata de Kickboxing! Vezi cum are loc un antrenament de-al interpretei: „Antrenorul meu personal este si antrenorul copilului meu” - VIDEO

Vedetele de la noi din ce in ce mai sportive, in timpul liber Ala Zasmenco poate fi surprinsa la lectii de kickboxing. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta cum se desfasoara un antrenament de-al interpretei.

„Nu pot sa spun ca vin atat de des, eu vin dar nu atat de regulat, de cand ma tin eu minte pana a aparea Valentin, eu umblam la sala dar nu mergeam atat de regulat, pentru ca eu stau putin cam prost cu timpul, adica nu prea am timp. Iar din cauza asta cand am timp liber eu merg la sala. Eu ma trezesc la sase pentru ca pregatesc copilul, merge la scoala, dupa care eu mai fac careva bucate sa fie pentru toata ziua si vin mai devreme la sala pentru ca merg mai devreme la lucru. Sunt profesoara, predau ore de vocal si in caz ca nu reusesc sa vin aici in prima jumatate a zilei, vin dupa serviciu”, a marturisit Ala Zasmenco.

Ala Zasmenco a spus care sunt exercitiile preferate din timpul antrenamentului. „Imi place foarte mult sa alerg pe banda, la mine este asa strict macar 5 km pe antrenament trebuie sa ii alerg. Cand am dispozitie foarte buna 9 km intr-o ora si 15 minute maxim, eu alerg pe banda. Adica eu doua ore le rezerv doar pentru sala.”

Fiul Alei Zasmenco, frecventeaza antrenamente de kickboxing, astfel interpreta a descoperit ca este si ea pasionata de acest tip de lupte. „De cand Valentin a inceput sa faca kickboxing eu nu eram de acord. Iar dupa a inceput sa-mi placa si mie si am inceput si eu sa vreau sa fac chestia asta, dar pentru mine, nu vreau sa arat asta nimanui si eu in genere cand vin la sala nu prea postez. Pentru mine e interesanta chestia asta anume pozitionarea, imi era interesant cum ei chestia asta o fac, cum stau ei cu pozitia asta. Eu tot timpul am zis ca femeia trebuie sa fie feminina.”

S-au oferit premii pentru stil, rafinament si eleganta la Gala Fashion VIP! Vezi cum a avut loc evenimentul mult asteptat, dar si ce tinute au purtat vedetele in acest an - VIDEO

„El sase ani a fost dansator, a venit intr-o zi si mi-a zis mama eu vreau la kickbooxing, eu nu stiam nici ce inseamna asta. Si eu ii ziceam ca tu fiind un copil atat de finut, cumintel, eu nu vreau tu sa fii in domeniul asta si el a zis ca mama asta pentru mine. Nu a mai fost chiar pentru el, dupa ce a intrat in chestia aceasta mai profund si a inceput sa mearga la competitii, a vazut ca are reusite bune, a adus si centura acasa si a inceput. Mie a inceput sa imi placa aceasta chestie si am zis ca da sa vad cum se face asta.”

Pentru a obtine rezultate bune, interpreta este antrenata de un luptator profesionist. „Oricine care vine la sala trebuie sa aiba antrenor, mai ales daca vii prima data tu nu ai ce sa faci. Simti nevoia ca sa ai un antrenor, ca sa te ghideze ce sa faci, chiar daca eu vin si nu e antrenorul eu deja stiu ce trebuie sa fac. Antrenorul meu personal este si antrenorul copilului meu, este si luptator si antrenor si cred ca este cea mai buna alegere.”

„Ala este foarte enrgica, pe ea cu una cu odua nu o obosesti, ea isi doreste tot timpul antrenamente mai grele, mai intensive. In principiu se descurca bine, frecventeaza des antrenamentele si este bravo.”, a marturisit antrenorul, Denis Cretu.

Irina Bivol s-a reprofilat! Ce profesie a ales sa imbratiseze aceasta si care sunt emotiile pe care le traieste la moment: „O oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu” - VIDEO

In ultimul timp kickbooxing-ul a devenit tot mai popular in randul femeilor. 

Interpreta a recunoscut ca respecta un regim alimentar strict. „Eu mananc tot si mananc foarte mult, eu si dimineata la ora 7 pot sa mananc sarmale. Mananc si tort dar uneori mai punem fermuar daca trebuie, dar de mancat mananc mult si de toate. Nu ma limitez, dar nu mananc fast food-uri.”

Articole din aceeasi categorie