07.04.2022
Olga Buzova - complet dezamagita! Vedeta cere bani de la Chanel pentru toate gentile si pantofii pe care i-a procurat de la ei: „Nu mai am nici o dorinta de a purta gentile acestui brand rasist” - FOTO/VIDEO

Recent, Casa de Moda Chanel a incetat sa-si vanda produsele in Rusia. Cumparatorilor fie li se refuza complet, fie li se cere un certificat in care se spune ca niciodata nu va purta articole Chanel in Rusia. Mai multe vedete au fost revoltate de noua politica a casei de moda, printre care si prezentatoarea Olga Buzova.

Pe pagina sa de Instagram, Olga a postat cateva imagini cu gentile sale de la Chanel si a scris un mesaj lung, in care cere Casei de Moda sa i se intoarca toti banii pe care i-a cheltuit pe lucrurile procurate la ei. 

„Draga brand Chanel! As vrea sa ma adresez Casei voastre de Moda. Eu am cateva genti de marca dumneavoastra, am si cateva perechi de pantofi si pot spune ca eu am procurat aceste lucruri cu multa bucurie si mult entuziasm, pe banii castigati de mine. Cu multa placere le purtam mereu si eram bucuroasa sa port lucruri de la asa un brand legendar”.

Vedeta a spus ca isi aminteste de vremurile in care Casa de Moda a dedicat o colectie intreaga Rusiei.„Pe atunci fiecare fashionista purta o geanta Chanel din acea colectie”. 

Dupa ce razboiul i-a luat cea mai draga fiinta, pe mama sa, prezentatorul Andrei Bednyakov se confrunta cu mesaje rautacioase din partea rusilor: „Ei bine, Andryusha, Dumnezeu te-a pedepsit” - FOTO

Olga a spus ca mereu si-a dorit o geanta Chanel din colectia dedicata uneia dintre femeile pe care ea o admira foarte mult - Printesa Diana.„Ati dedicat aceasa colectie unei femei care a facut atat de mult bine acestei lumi, care mereu era impotriva rasismului si a raului. Acum, voi ati calcat pe toate principiile voastre, impunandu-ne pe noi sa semnam niste acte care nu au nici un sens”. 

Dupa cum afirma vedeta, ea are dreptul sa faca tot ce doreste cu lucrurile pe care si le-a procurat din proprii sai bani.„Voi nu ne dati noua cadouri, ca mai apoi sa ne dictati ce ar trebui sa facem noi cu ele si cum sa le purtam. Noi toti procuram aceste lucruri, adica le-am procurat. Acum, piata din Rusia este inchisa pentru totdeauna pentru Casa voastra de Moda. Nici o geanta de-a voastra nu va mai fi procurata in Rusia”. 

Scandal de proportii in familia Nataliei Koroleva! In timp ce sotul sau se declara sustinator inrait al razboiului, mama sa, originara din Ucraina isi sustine patria! Cei doi s-au sters din lista de prieteni - FOTO

„Eu sunt cetateana a Rusiei. Eu ma mandresc cu tara mea. Eu ma mandresc ca traiesc in Rusia”,a scris vedeta. 

Olga spune ca ii este foarte obijduitor pentru faptul ca un brend, cu o istorie atat de glorioasa, se comporta in asa hal cu Rusia. „Nu mai vreau si nu mai am de gand sa procur nimic de la voi, daca voi nu vreti sa imi mai vindeti nimic. Si daca nu imi permiteti sa port lucrurile voastre pe teritoriul Rusiei, atunci eu ma adresez directorului vostru cu rugamintea de a-mi intoarce toti banii pe care eu i-am cheltuit la voi”. 

Prezentatoarea TV a mentionat ca nu mai are nici o dorinta de a purta lucruri Chanel si a numit brandul - rasist. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie