15.03.2022
Yana Rudkovskaya a comentat actiunea jurnalistei din Rusia care a aparut in direct la TV pentru a protesta impotriva razboiului din Ucraina: „A meritat oare?”

Aparitia redactorului Marina Ovsyannikova dela potul de televiziune a lui Vladimir Putin, cu un afis impotriva razboiului, in timpul unei transmisiuni in direct, este unul dintre cele mai discutate subiecte pe retelele de socializare. Mai multe celebritati au comentat actul jurnalistei, inclusiv Yana Rudkovskaya.

„Eu ma gandesc acum doar la un lucru: Marina Ovsyannikova are doi copii mici. Atunci cand ea gandea acest protest, ea s-a gandit la copiii sai? Doar este clar ca in asemenea imprejurimi nu scapi doar cu o administrare sau o amenda. Azi si maine toti vor discuta ceea ce ai facut, iar mai apoi te asteapta o despartire pe un termen lung de familie si de copii. Eu acum nu vorbesc despre politica, ci despre faptul ca „Oare s-a meritat sa faca asta?””, a scris Rudkovskaya pe canalul sau de Telegram. 

„Colegii” Yanei Rudkovskaya au criticat-o pentru aceste cuvinte adresate lui Ovsyannikova.

„Reactia Yanei Rudkovskaya despre protestul Marinei Ovsyannikova spune totul despre ea. Despre cum vede ea aceasta lume: nu cea de a atrage atentia asupra catastrofei care acum are loc, ci ca o dorinta de a atrage atentia catre sine; nu constiinta si moralitatea, ci faptul ca nu se merita deloc. Yana, sunteti grozava, sunteti grozava ca faceti PR prin asemenea metode. Tineti-o tot asa. Insa eu cred ca uneori e mai bine sa taci”, a scris pe Telegram „Eroina Tatler”. 

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Rusia si-a dat demisia de la postul la care activa de 16 ani: „Mi-a fost teama ca nu ma vor lasa sa plec si am plecat sub pretextul unei vacante” - FOTO

Acest mesaj a fost sustinut si de alte canale Telegram: 

„Asa oameni incearca sa isi atribuie principiile si aspiratiile josnice tuturor celorlalti. Si este foarte important pentru ei sa devalorizeze tot ceea ce este rezonabil, bun, etern, astfel incat totul in jurul lor sa para de rahat, la fel cum sunt si ei de fapt”.

„Acum fiecare al doilea instablogger este si politolog. Unde am ajuns, Doamne”. 

Rudkovskaya a reusit deja sa raspunda, mentionand ca familia ei „are un singur parcurs” si ca ei „au facut multe lucruri bune pentru patrie”. De asemenea, a mai subliniat ca ea, la fel ca si altii, are dreptul la opinia ei. 

Protestul Marinei Ovsyannikova in timpul transmisiunii stirilor in direct a fost comentat si de alte vedete. 

„Marina Ovsyannikova - tineti minte acest nume. Singurul lucru la care eu sper, este ca undeva pe langa „butonul rosu”, va exista un asemenea erou, care nu va indeplini ordinul de a distruge intreaga planeta”, a scris Ksenia Sobchak pe pagina sa de Instagram, care este acum blocata.

In comentarii, parerea ei a fost sustinuta si de Natalia Maksimova si Roma Super.

Prima fotografie cu Marina Ovsianikova, dupa ce a fost arestata pentru ca a protestat fata de invazia rusa din Ucraina - FOTO

Dupa protest, Ovsyannikova a fost retinuta. Potrivit unor surse, ea se afla in Comitetul de ancheta al Federatiei Ruse, desi un numar de activisti pentru drepturile omului au sustinut ca nu au putut-o gasi pentru a lua legatura cu ea. Anterior, au aparut informatii conform carora pe numele Marinei Ovsyannikova ar putea fi deschis si un dosar penal.

Anterior, secretarul de presa al presedintelui Federatiei Ruse, Dmitri Peskov, a numit actul femeii „huliganism”.

Articole din aceeasi categorie