15.03.2022
Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Rusia si-a dat demisia de la postul la care activa de 16 ani: „Mi-a fost teama ca nu ma vor lasa sa plec si am plecat sub pretextul unei vacante” - FOTO

Fosta prezentatoare a emisiunii de informare "Segodnea" a plecat din tara. Lilia Ghildeeva, in varsta de 45 de ani, a scris o scrisoare de demisie din strainatate. 

Prezentatoarea Lilia Ghildeeva, de la postul rus NTV si-a anuntat astazi demisia. Jurnalista a fost prezentatoarea emisiunii timp de 16 ani.

De la un blogger de succes - la un spalator auto! Dava, surprins lucrand la un service auto dupa inchiderea Instagramului in Rusia - VIDEO

Prezentatoarea TV a recunoscut ca intentiona sa renunte la locul de munca, dar i-a fost frica ca superiorii sai nu o vor lasa sa plece. Aceasta a venit cu o solutie mai apoi si anume: sa plece sub pretextul unei vacante in strainatate. In timp ce se afla intr-o alta tara, Lilia a trimis o scrisoare de demisie la sediul NTV: „La inceput mi-a fost teama ca nu ma vor lasa sa plec, apoi mi-am scris demisia din strainatate.", a spus Ghildeeva intr-o conversatie cu jurnalistul Ilia Varlamov. 

Gazda canalului de YouTube "Editorial" Alexei Pivovarov a lucrat cu Ghildeeva timp de sapte ani. Acesta a demisionat in 2013, dar a pastrat amintiri dragi despre colega sa.

Cantareata Jasmin a parasit Rusia: „Nu este un secret pentru nimeni”- FOTO

Prezentatoarea TV are doi copii impreuna sotul ei Rustem. Ea a lucrat pentru NTV ca editor, iar acum isi dezvolta propria afacere. Cuplul are un fiu adult, Daniel, si o fiica de 13 ani, Maya.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie