28.10.2022
Xenia Deli - moment emotionant de ziua sa! Vezi cum a fost felicitata de catre fiica sa, Anastasia - VIDEO

Ieri, renumitul model din Republica Moldova, Xenia Deli si-a sarbatorit ziua de nastere. Vedeta a implinit 33 de ani. Aceasta a fost felicitata de prietenii si urmaritorii sai, dar si, cel mai important, de catre sotul si fiica sa. Vezi mai jos momentul emotionant. 

Xenia Deli s-a nascut in Republica Moldova, dar a cunoscut succesul ca model in Statele Unite ale Americii, pozand pentru Elle, FMD Magazine, Sport Illustrated si alte reviste de moda.

Vedeta se poate numi cu siguranta o femeie cu adevarat implinita. Aceasta se bucura de o cariera de succes, are un sot iubitor si o fiica adorabila. 

Dis de dimineata, Xenia Delia a fost felicitata de cei mai dragi si apropiati oameni din viata sa, de sotul sau si fiica Anastasia. 

Tot mai stilata! Maia Sandu, tinuta impecabila si pantofi cu toc de peste 10 centimetri. Vezi cum a aparut presedintele la cea mai recenta intalnire oficiala - FOTO

Micuta a venit la mama sa, tinand in mana un tort micut, de ciocolata. Acesta a fost decorat cu o lumanare si avea inscriptia: „Happy Birthday”, in traducere din limba engleza: „La multi ani”. 

Anastasia, fiind ajutata de tatal sau, i-a cantat Xeniei un „La multi ani” armonios in limba araba. 

„A cantat in araba pentru mamica sa”, a mentionat modelul in InstaStories. 

Johy Davis - luat la pumni la mall-ul din capitala! Afla ce in ce stare se afla acum interpretul - FOTO/VIDEO

Xenia Deli este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate modele de la noi. Moldoveanca este casatorita cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. In 2018, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Anastasia.

Imagini de arhiva! Fiica Marinei Carnat, Manuella, a publicat cateva fotografii cu mama sa din tinerete: „Parca e dintr-un film” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie