23.01.2024
Dianna Rotaru si-a botezat fetita! Laura-Emilia s-a ales cu 20 de nasi: „Cred ca este un miracol, e o fetita foarte ascultatoare” - VIDEO

Un weekend plin de emotii a trait Dianna Rotaru care si-a botezat fetita. Laura Emilia impreuna cu parintii au purtat haine nationale, iar dupa botez au participat la petrecerea grandioasa. Cati nasi are micuta, dar si ce artisti au cantat pentru ea, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cea mai importanta parte a zilei a fost botezul micutei, alaturi nasii de botez. Parintii Dianna Rotaru si Rares Bota si cu fetita lor au purtat costume traditionale romanesti.„Costumele au fost facute special pentru aceasta zi, am optat pentru acest stil din motiv ca sunt din Maramures. Suntem foarte fericiti, a aparut aceasta fetita minunata pe lume, datorita iubirii noastre, este un moment special pentru noi”,a spus Rares Bota.

Dupa botez, toti invitatii au sarbatorit intr-un restaurant din capitala.„Sunt foarte emotionata, am dedicat in premiera si o noua melodie fiicei mele. E foarte cuminte, o hranesc cu laptic si am grija sa ma alimentez corect. Cred ca este un miracol, e o fetita foarte ascultatoare”, a mentionat Dianna Rotaru.

Micuta Laura Emilia s-a ales cu 20 de nasi de botez, toti prieteni buni de familie. La eveniment a lipsit doar Adriana Ochisanu si un prieten. Ursitoarele au fost Surorile Osoianu, care au avut un program special. 

Interpretul de muzica populara Igor Rusu, a fost unul dintre nasii de botez, acesta a marturisit:„Noi cu totii am asteptat ca Dianna Rotaru sa ne invite la astfel de sarbatoare”.

Instrumentistul Alexandru Gurgurov si interpreta Elena Demirdjean si-au felicitat cumetrii si le-au urat multa sanatate si bucurie.

In calitate de nasa de botez a fost si dansatoarea Natalia Duminica:„Am cumparat multe hainute, jucarii, papuci, chiar si un costum pentru ski.”

Dianna Rotaru a devenit mama pe data de 3 decembrie 2023.

Articole din aceeasi categorie