23.01.2024
Secretul Olgai Tapordei, dezvaluit! Cum si-a ingrijit tenul la -55 de grade Celsius, in timpul expeditiei pe Masivul Vinson - VIDEO

Recent, Olga Tapordei a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Pe langa faptul ca a povestit despre experienta traita in ultimele 2 luni, atunci cand a escaladat muntii Aconcagua si Vinson, invitata a vorbit si despre partea nestiuta a acestor expeditii.

Si pentru ca tenul Olgai nu este obisnuit cu temperaturile extrem de scazute, asa cum erau cele de pe varful Masivului Vinson, Olga Tapordei a avut nevoie de o pregatire mai speciala.

„Cum te pregatesti atunci cand te duci la -55 de grade celsius?”, a fost intrebata invitata. „Tenul a avut de suferit, asta s-a si vazut in poze. Nici nu am ascuns. Acestea sunt riscurile”.

Natalia Duminica - nasa de botez pentru fiica Diannei Rotaru! Cum se inteleg, de fapt, cele doua vedete - VIDEO

Totodata, Olga a mentionat faptul ca a folosit niste creme ceva mai speciale: „Iti iei niste creme speciale. Buzele sufera foarte mult. Dar te pregatesti, ai grija, dar asta e. Oricum sunt niste riscuri pe care ti le asumi, care intelegi ca fac parte din proces”.

Ionel Istrati „se vinde” de Ziua Indragostitilor! Cat costa o plimbare, o imbratisare, dar si un sarut cu interpretul: „In credit, posibil?”- VIDEO

Olga Tapordei este prima femeie din Republica Moldova care a cucerit muntele Everest. De asemenea,  este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 97 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie