02.06.2022
WOW! Va fi realizat un documentar despre trupa ucraineana Kalush Orchestra. Afla mai multe detalii despre proiect

Postul de televiziune „Kultura” realizeaza un film documentar despre castigatorii concursului Eurovision 2022, Kalush Orchestra. Autoarea ideii si producatorul filmului este Yulia Dichuk.

Conform revistei „Suspilne”, filmul are scopul de a arata importanta pastrarii culturii ucrainene.

Un tanar si-a cunoscut mama biologica la 20 de ani de cand a fost dat spre adoptie. Ce a descoperit despre femeia care i-a dat viata - FOTO/VIDEO

De asemenea, echipa de filmare a documentarului va dezvalui informatii din viata privata a artistilor si vor arata in ce familii si in ce mediu au crescut viitorii castigatori ai Eurovision 2022.

Producatorul Julia Dichuk a remarcat: „O sa vedeti in ce conditii au crescut, la ce au visat in copilarie.”Ea a adaugat, de asemenea, ca in acest film publicul va fi cufundat in etnia si folclorul ucrainean.

Nu isi mai doreste copii in viitorul apropiat! Afla cum a fost copilaria Katalinei Rusu: „Chiar daca am avut de toate...” - VIDEO

„Cine ne dicteaza tendintele muzicale acum? Vedete americane. Ne dorim ca Ucraina sa atinga un astfel de nivel incat oamenii sa asculte cultura si muzica ucraineana si sa spuna ca este misto.”, a spus unul dintre membrii trupei, Timofey Muzychuk, in timpul filmarilor.

Articole din aceeasi categorie