28.10.2022
WOW! Disney a filmat pentru prima data un desen animat despre o eroina plus size. Trailerul este deja disponibil in mediul online - VIDEO

In ultimul timp, studioul de film Disney pune in prim-plan proiecte care implica acceptarea de sine indiferent de rasa, etnie si mai nou, si greutate.

Recent, CEO-ul companiei Walt Disney, Robert Chapek a declarat: „Poate ca ar trebui sa ne ascultam publicul, asta inseamna ca avem mult mai multa libertate decat am crezut probabil”.

In mediul online a aprut deja un trailer ce anunta detalii despre noul desen animat. Proiectul se numeste „Reflectation” si este despre o fata pe nume Bianca.

Ce s-a intamplat cu ochiul lui Katy Perry la concertul sau din Las Vegas: vedeta a venit cu explicatii pentru fanii sai - VIDEO

Eroina desenului animat invata sa-si accepte corpul practicand baletul. Acesta este primul protagonist de desene animate plus size din istoria Disney.

De asemenea, dupa cum s-a mentionat intr-un comunicat oficial eliberat Walt Disney, desenul dezvaluie, de asemenea, un subiect psihologic serios, sindromul dismorfofobie, o tulburare mintala in care o persoana este prea ingrijorata si preocupata de un defect minor sau o trasatura a corpului sau.

Johy Davis - luat la pumni la mall-ul din capitala! Afla ce in ce stare se afla acum interpretul - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie