28.10.2022
Ce s-a intamplat cu ochiul lui Katy Perry la concertul sau din Las Vegas: vedeta a venit cu explicatii pentru fanii sai - VIDEO

In urma cu cateva zile, in timpul unui concert de la Las Vegas, cantaretei Katy Perry i s-a intamplat ceva extrem de ciudat: la un moment dat, aceasta nu-si putea tine un ochi deschis. Videoclipul cu acest caz a devenit imediat viral pe retelele sociale. 

Katy Perry pur si simplu statea pe scena, privea inainte si incerca sa-si fixeze pleoapa cu mainile. Acest lucru s-a repetat de cateva ori. Intr-un final, ochiul ei s-a deschis si ea a continuat sa cante. 

Elon Musk a dat afara toata conducerea Twitter. Seful cel mare pleaca acasa cu 42 de milioane de dolari

Oamenii au inceput sa vina cu o multime de presupuneri referitoare la acest caz: fie ca fata sa a fost paralizata, fie ca e efectul genelor false sau un simplu PR. 

Mesajele transmise de Paula Seling dupa aparitia stirii ca ar fi divortat in secret

Drept urmare, insasi vedeta a venit cu o explicatie pentru toti. In noul ei filmulet de pe TikTok, Katy a spus ca acesta a fost un truc special facut pentru a atrage atentia publicului. De asemenea, ea a facut aluzie la faptul ca de acum inainte va repeta acest truc de fiecare data cand v-a aparea la TV.

„Ii indemn pe toti sa vina sa-mi vada anul viitor trucul cu ochiul de papusa stricat la Vegas!”, a mentionat interpreta. 

Katy Perry este o cantareata americana. A devenit cunoscuta datorita hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a ocupat prima pozitie in peste 20 de tari, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia si United World Chart.

Articole din aceeasi categorie