02.04.2022
Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor: „Lista celor pe care i-am ranit e lunga”

Will Smith a anuntat ca demisioneaza din Academia Oscarurilor, dupa aproape cinci zile de la momentul violent de la gala premiilor Oscar, cand actorul l-a lovit pe comediantul Chris Rock. „Actiunile mele la cea de-a 94-a editie a Premiilor Academiei au fost socante, dureroase si de nescuzat”, a anuntat Will Smith, potrivit Agerpres.

„Lista celor pe care i-am ranit este lunga si ii include pe Chris, familia lui, multi dintre prietenii mei dragi si apropiati, toti cei care au fost in public sau (au privit) de acasa. Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte si Stiinte Cinematografice si voi accepta orice consecinte pe care consiliul de administratie le va considera potrivite”, a spus actorul in varsta de 53 de ani.

El a afirmat ca a „tradat increderea Academiei”, dar si ca „a privat alti candidati si castigatori de sansa de a sarbatori munca lor extraordinara”.

In urma anuntului lui Smith, Academia americana de film a declarat ca accepta demisia acestuia, in timp ce „va continua” ancheta sa disciplinara.

Cum arata bolidul de 1 milion de dolari al lui Vladimir Putin? Este facut sa reziste chiar si atacurilor chimice - FOTO

Gluma lui Chris Rock despre parul tuns al Jadei Pinkett Smith, sotia lui Will Smith care sufera de o boala ce provoaca o cadere semnificativa a parului, a declansat scandalul de la gala de premiere de duminica seara.

Academia Oscarurilor a initiat o procedura disciplinara impotriva artistului. Consiliul sau de administratie a informat ca se va intruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului si a unor eventuale sanctiuni.

Incidentul violent de la gala premiilor Oscar de duminica seara a avut loc dupa o gluma a lui Chris Rock, despre capul ras al sotiei lui Smith, care sufera de alopecie.

Producatorul ceremoniei a anuntat, ulterior, ca politia era pregatita sa-l aresteze pe Will Smith, dar Chris Rock nu a vrut sa depuna plangere.

O tanara ucraineana isi plange fratele ucis de soldatii rusi. Valeria a reusit sa fuga in Italia: „Putin este malefic!”

Articole din aceeasi categorie