01.04.2022
Cum arata bolidul de 1 milion de dolari al lui Vladimir Putin? Este facut sa reziste chiar si atacurilor chimice - FOTO

Masina pe care o conduce Presedintele Rusiei prin Moscova este proiectata sa reziste si in cele mai neasteptate situatii. Liderul de la Kremlin a avut grija sa-si ia un bolid care face fata armelor chimice si bombelor. 

Bolidul pe care il conduce Vladimir Putin a costat 1.308.900 de dolari si este o masina care pare a fi desprinsa din filmele clasice cu spioni. Din suma exorbitant de mare pe care a platit-o pentru masina, cel putin 12,4 miliarde de ruble au fost finantate chiar de Rusia. Acestea au fost folosite pentru proiectarea masinii, asa cum si-a dorit Liderul de la Kremlin. 

Masina lui Putin a fost construita special pentru el, dupa nevoile si cerintele sale extravagante, la institutul auto de stat NANI din Moscova. De asemenea, piesele din componenta sa au fost realizate in Rusia.

Ce dotari are masina lui Vladimir Putin

Bolidul lui Putin are anvelope speciale, proiectate sa reziste la gloante, fiind de tipul run-flat. Masina are si sticla armata de sase centimetri, o iesire de urgenta prin portbagaj, blindaj, dar si , un sistem de compresie a aerului pentru a proteja impotriva atacurilor cu gaz. Vezi cum arata bolidul lui Vladimir Putin aici.

La cat a ajuns averea lui Rinat Akhmetov, dupa 5 saptamani de razboi, si ce decizie a luat miliardarul ucrainean

Masina Presedintelui Rusiei recunoaste si semnele rutiere si limita de viteza. In caz de accident, scaunele se muta singure intr-o pozitie sigura, iar centurile de siguranta, usile si geamurile actioneaza pentru a proteja pasagerii. 

Lungimea masinii este de 7 metri, de culoare neagra, cu un motor V8 de 4,4 litri. Aspectul sau este de epoca si nu a fost precizat vreun brand care sa se fi ocupat de constructia sa. Astfel, putem spune ca bolidul lui Putin ar putea fi unic in lume.

Zi mare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Melissa, a mers pentru prima data la gradinita. Vezi cum a fost momentul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie