09.11.2023
Vrei sa stii ce te asteapta in ultimile luni din 2023 din punct de vedere astrologic? Corina Leonte dezvaluie mai multe caracteristici ale acestei perioade, dar si care sunt cele mai favorabile zile: „Sa tindem catre fapte bune si sa fim mai iubitori unul fata de altul” - VIDEO

Traversam o perioada interesanta din punct de vedere astrologic care vrem sau nu vrem ne afecteaza pe toti. Despre ce este vorba a vorbit Corina Leonte, fiind invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Cu Mercur Retrograd lumea s-a obisnuit, astfel acum nu mai este vorba despre asta, ci despre alte doua planete. Corina Leonte a mentionat: „Sa incepem cu Venus caci ea este femeie si sa ii dam voie femeii sa treaca prima. Deci, sa spunem asa avem atat o noutate buna, cat si una rea. Cea buna este ca incepand cu 30 noiembrie, Venus va fi puternica pe cer si atunci avem voie sa facem orice proceduri ce tine de frumusete. De acolo de pe 3 pana pe 24 decembrie cea mai buna perioada pentru orice procedura de ingrijire a pielii. Iar vestea cea rea este ca pana pe 30 noiembrie Venus este foarte slaba, iar pana pe 29 trebuie sa ne retinem de la astfel de proceduri, nu e vorba despre niste proceduri simple, pe astea putem sa le facem, ce este mai complicat atunci trebuie sa avem grija acum in perioada asta”.

„Daca va zice sotia in perioada aceasta ca ma iubesti prea putin, atunci sa stiti ca nu este ea vinovata, dar Venus este vinovata. De aceea in aceasta perioada nu incercati sa rezolvati tot felul de probleme, incercati sa fiti mai rabdatori unul fata de altul, incercati sa nu va concentrati pe cata iubire primiti, dar sa valorificati cata dragoste oferiti. La fel in aceasta perioada, fiindca Venus este in cadere, nu se recomanda achizitiile obiectelor de lux, pentru ca Venus raspunde de confort si lux”, a mai adaugat Corina Leonte.

„Am mai primit flori la viata mea, dar...”! De ce surpriza a avut parte Nicolle Trifan - FOTO/VIDEO

Mai este o planeta care ne da batai de cap, Corina a dezvaluit: „Saturn este o planeta intunecoasa, greoaie, nu este negativa. De pe 17 iunie anul asta pana pe 4 noiembrie Saturn a fost retrograd. Saturn este si planeta bolilor, daca v-ati imbolnavit grav, daca ati imprumutat suma mari de bani si pana in momentul de fata nu le-ati primit, nu vi s-au returnat, daca ati incercat sa luati un credit din banca si nu ati reusit si tot felul de intrebari din astea mai grele, sa stiti ca Saturn e vinovat. Din acest moment lucrurile incep sa mearga mult mai bine, insa aveti grija sa rezolvati toate intrebarile astea pana Saturn intra in urmatoarea lui perioada care va fi in vara 2024”.

Fanii lui Zac Efron, socati de cea mai recenta aparitie a actorului: „Ce s-a intamplat cu fata lui?” - VIDEO

Pana la sfarsitul anului mai urmeaza evenimente importante sau nu, Corina a povestit: „Cea mai mare problema era luna octombrie de fapt, daca e sa vorbim de final de an 2023, cea mai negativa luna a fost octombrie, am avut eclipse, coridoare. Insa le-am trecut si noiembrie se prevede a fi o luna foarte frumoasa. Data de 9 noiembrie este una din zilele foarte favorabile, luna noiembrie in general este una foarte imbucuratoare, la fel este si data de 20 noiembrie, 23 si 24, trei zile favorbaile intr-o luna este foarte bine. Si prima parte a lui decembrie va fi ca o continuare a lunii noiembrie”.

Michael Douglas, aparitie rara la un eveniment monden. Mesajul emotionant al actorului de 79 de ani

„Sfatul meu este sa gandim pozitiv, sa tindem catre fapte bune si sa fim mai iubitori unul fata de altul”, a mentionat Corina la sfarsitul emisiunii.

Articole din aceeasi categorie