09.11.2023
Michael Douglas, aparitie rara la un eveniment monden. Mesajul emotionant al actorului de 79 de ani

Michael Douglas a fost prezent la cea de-a 22-a gala a premiilor Monte Cristo din Capitale, pe 6 noiembrie 2023 in New York City.

Seara a onorat-o pe dramaturga Lynn Nottage, de doua ori castigatoare a Premiului Pulitzer pentru drama, singura femeie cu aceasta realizare, si a prezentat fragmente ale unora dintre cele mai apreciate lucrari ale sale pentru a-si celebra mostenirea.

Michael Douglas, indragitul star in varsta de 79 de ani, este unul dintre membrii consiliului de administratie al celebrului teatru Eugene O'Neill, care are sediul in Connecticut, cunoscut pentru sustinerea si descoperirea unor dramaturgi celebri, cum ar fi Lin-Manuel Miranda.

Anul acesta, simpaticul Michael Douglas a fost prezent fara ravisanta sa sotie, Catherine Zeta-Jones, dar a fost onorat pentru donatia sa uimitoare de anul trecut, in valoare de 1 milion de dolari!

Iubita si fiica lui Neymar, la un pas de a fi rapite de hoti. Acestia au intrat in locuinta tinerei

In timpul galei, directorul executiv Tiffani Gavin a amintit donatia generoasa a lui Michael Douglas, dar si angajamentul lor de a castiga sume asemanatoare, sarbatorind faptul ca au reusit sa castige peste 750.000 de dolari in doar 18 luni.

Actorul care a scris istorie cu rolul sau din „Instinct primar” a fost foarte ferchezuit la eveniment, cu costum gri, camasa neagra si cravata tot gri.

Michael Douglas este foarte legat sentimental de acest teatru. Iar asta intrucat institutia i-a fost alinare in tinerete, dupa ce mama sa a divortat de Kirk Douglas, tatal sau, si s-a casatorit cu Bill Darrid, cel care i-a devenit tata vitreg si care l-a introdus aici, la  Eugene O'Neill. Acum, din prea plinul sau, a devenit binefacatorul din umbra al institutiei.

Horoscop 9 noiembrie 2023. Zodiile care dau frau liber emotiilor. Cei mai romantici nativi

Actorul a rememorat firul evenimentelor: „Imi cautam un loc de munca de vara si am luat legatura cu iubitul meu tata vitreg, William Darrid, care a fost unul dintre membrii initiali ai consiliului lui O’Neill, care mi-a spus despre acest tip George White”, si-a amintit el la ceremonie.

Asa a ajuns sa faca parte din comunitatea care i-a schimbat viata. Alaturi de sotia sa, Michael a sustinut teatrul.

Articole din aceeasi categorie