09.11.2023
Fanii lui Zac Efron, socati de cea mai recenta aparitie a actorului: „Ce s-a intamplat cu fata lui?” - VIDEO

Zac Efron se afla in plina campanie de promovare a celui mai recent film al sau „The Iron Claw”, care spune povestea luptatorului profesionist Kevin Von Erich. Actorul in varsta de 36 de ani a realizat o sedinta foto si a oferit un interviu pentru publicatia Entertainment Weekly.

Fanii au fost socati de aparitia sa in noul interviu, care circula deja pe retelele de socializare. Nu este prima data cand internautii se intreaba ce se intampla cu fata actorului.

Zac a explicat in 2022 ca fata lui arata diferit dupa ce a avut parte de un incident nefericit petrecut in locuinta sa. El a dezvaluit ca a fost la un pas de moarte dupa ce si-a zdrobit maxilarul si si-a spart barbia intr-o fantana de granit.

Intr-un interviu pentru Men’s Health Magazine, actorul a povestit ca a alunecat pe o pereche de sosete in timp ce alerga prin casa, iar in cadere s-a lovit cu fata de o fantana de granit. Zac a marturisit ca si-a pierdut cunostinta si s-a trezit cu „osul barbiei atarnand de fata”.

Accidentul a produs cateva schimbari in fizionomia actorului, caruia i-au crescut in dimensiune muschii maxilarului. Actorul a marturisit ca a avut nevoie de operatie pentru a-si reface barbia.

Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Povestea lui Zac pare ca nu a ajuns la toata comunitatea sa uriasa de fani, pentru ca unii dintre internauti inca sunt socati de transformarea sa si cred ca de vina pentru noul lui look sunt operatiile estetice.

Dupa ce au urmarit cel mai recent interviu al sau, unii dintre internauti l-au comparat cu personaje precum Thanos din Avengers sau Printul Farquaad din Shrek, scrie Daily Mail. 

Scorpionul este zodia curiosilor, a seducatorilor neintrecuti, dar si a razbunatorilor. Cine sunt vedetele de la noi care inteapa in caz de tradare - FOTO

„Ce s-a intamplat cu fata lui?”, „Medicul care l-a operat ar trebui bagat la inchisoare!”, „Ar trebui sa-i dai doar 2 stelute medicului care te-a operat”, „Ne e dor de vechiul Zac”, „Ce s-a intamplat cu fata ta? Maxilarul tau e urias!”, „Nu mi-a venit sa cred e el”, „Nici macar nu l-am recunoscut”, au scris unii dintre internauti, in timp ce altii au amintit de incidentul groaznic suferit de Zac.

Articole din aceeasi categorie