04.07.2022
Vrei sa pleci intr-o vacanta de neuitat, insa nu stii ce destinatie turistica sa alegi? Ion Curmei iti spune care sunt cele mai avantajoase oferte din aceasta vara - VIDEO

Unde plecati in vacanta decideti voi, noi putem veni doar cu cateva recomandari. Invitat in platoul emisiuni O Seara Perfecta a fost Ion Curmei care a vorbit despe cele mai avantajoase oferte de odihna din acest sezon.

Ion Curmei, fiind directorul unei agentii de turism din Chisinau a vorbit despre cea mai recenta initiativa a sa. „Multi din turistii nostri care nu isi permit sa mearga in vacanta si stau in birouri oricum isi doresc senzatia asta de vacanta si colegii mei au decis sa scoatem o piscina, cu muzica, cu persoane care stau pe sezlonguri ca in vacanta. Datoria noastra este sa aducem marea aici. Noi ne bucuram cand oamenii sunt fericiti.”

In aceasta vara din cauza Razboiului, turistii nu vor mai avea ocazia de a calatori in Ucraina. Cu toate acestea, Ion spune ca in aceasta perioada vin ucraineni in Moldova si astfel turismul tarii noastre se dezvolta. „Vreau sa spun ca multi ucraineni vin prin Moldova si calatoresc, cum n-ar suna, dar noi beneficiem din asta. Cei care traiesc in Odesa, Nikolaev, chiar si cei din Kiev zboara prin Chisinau si asta ne creeaza noua o situatie benefica. Majoritatea care plecau la Odesa sau Zatoka acum aleg Bulgaria sau Grecia cu masina sau autobuzul.”

Sanda Onica a lansat piesa care va rasuna la toate nuntile! Vezi cum suna „Cu nunta-n cap”, dar si marturisirile tinerei despre nunta sa si a lui Kapushon: „Evenimentele mici sunt mai de suflet” - VIDEO

De asemenea directorul agentiei de turism a mentionat faptul ca in Romania este foarte scump. „Romania este la fel de scumpa ca si Odesa.”

Preturile in acest an la calatorii s-au scumpit, insa in mare parte din cauza biletelor avia. „Multi merg si in Turcia, chiar pe 3-4 zile. Aici vorbim de clasa medie plus care sunt gata sa cheltuie 300-400 de euro. Atunci ei beneficiaza de o vancata scurta, dar calitativa. Noi ne straduim sa mentinem preturile, dar biletele de avion oricum s-au scumpit, este vorba de o scumpire de 50-100 de euro de persoana. Ar fi bine sa mai apara pe piata vreo companie avia pentru ca ducem lipsa mare. Biletul de avion este din start cu o treime mai scump.”, a povestit Ion Curmei.

A mintit ca are cancer si a strans 52.000 de euro de la oamenii cu suflet. Ce a facut de fapt cu banii si ce au decis autoritatile

Totodata Ion a mentionat: „Spania a ineput sa fie solicitata, dar vorbim de un sector tare mic. Noi am lansat pentru cei care zburau spre Ucraina niste pachete low cost de city break-uri pentru 2-5 zile la Istanbul, Budapesta cu doar 99 de euro.”

Articole din aceeasi categorie