04.07.2022
A mintit ca are cancer si a strans 52.000 de euro de la oamenii cu suflet. Ce a facut de fapt cu banii si ce au decis autoritatile

Nicole Elkabbas, o femeie de 44 de ani, a mintit ca are cancer si ca are mare nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul. A initiat o strangere de fonduri, in urma careia s-au adunat 52.000 de euro, dar aceasta a folosit banii pentru a-si intretine un stil de viata extravagant.

Anul trecut, dupa ce s-a aflat de fapta ei, aceasta a fost condamnata la doi ani si noua luni de inchisoare pentru frauda. Surprinzator este ca a fost obligata sa dea inapoi doar cinci lire sterline (aproape 6 euro), scrie Daily Mail.

Nicole, care este si mama unui copil, a pornit o strangere de fonduri pe GoFundMe, pentru a aduna bani, sustinand ca este bolnava de cancer ovarian. Mai mult, a pus si o imagine cu ea pe patul de spital, pentru a fi credibila, insa s-a aflat ca era facuta dupa o operatie la colecist care nu avea nicio legatura cu un posibil cancer.

Femeia de 44 de ani a adunat peste 50.000 de euro, dar nefiind niciodata diagnosticata cu aceasta boala grea, a folosit banii pentu vacante luxoase, shopping, restaurante, jocuri de noroc, ba chiar a dat si 4000 de euro pentru a privi un meci de fotbal dint-o loja VIP.

Ricky Martin si-a agresat fostul iubit? Scandalul care i-ar putea distruge imaginea celebrului artist

Cum se afla in imposibilitatea de a le da banii inapoi celor aproape 700 de persoane pe care le-a pacalit Nicole trebuie sa inapoieze in mod simbolic cinci lire sterline. Surprinzator a fost ceea ce au descoperit investigatorii: ca escrocheriile nu s-au oprit aici, aceasta adunand in conturi 360.000 de lire sterline din activitati ilicite.

In 2020, aceasta a ajuns in tribunal. Atunci, a spus ca este nevinovata, sustinand ca a crezut cu adevarat ca are cancer. Anul trecut si-a primit sentinta, doi ani si noua luni de inchisoare, acuzata ca a creat in mod deliberat un scenariu care nu avea un corespondent in realitate, totul pentru a-si intretine viciul jocurilor de noroc. Elkabbas a mintit ca a trecut printr-o operatie dificila, sase runde de chimioterapie si un tratament cu un medicament minune. A fost prinsa dupa ce oncologul pe care-l consultase a descoperit strangerea de fonduri online.

Sa mergi intr-o vacanta cu copii mici nu e atat de usor! Vezi ce sfaturi ne ofera Tatiana Maxian in cazul in care intentionam sa mergem la odihna impreuna cu cei mici - VIDEO

Articole din aceeasi categorie