04.07.2022
Sanda Onica a lansat piesa care va rasuna la toate nuntile! Vezi cum suna „Cu nunta-n cap”, dar si marturisirile tinerei despre nunta sa si a lui Kapushon: „Evenimentele mici sunt mai de suflet” - VIDEO

Sanda Onica umbla cu nunta in cap, daca a ei sau a altora ne-a spus chiar ea intr-un interviu marca O Seara Perfecta. 

Pentru ca are deja in repertoriu piese mai monotone si lente, tanara artista a povestit ca si-a dorit ceva mai vesel si potrivit pentru evenimentele la care participa. Asadar, „Cu nunta-n cap” , se numeste noua melodie a Sandei Onica. 

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta a marturisit ca este prinsa in febra sabatorilor si evenimentelor, atat la propriu, cat si la figurat. 

Horoscop 4 iulie 2022. Emoţii puternice în dragoste şi o promisiune

In videoclipul recent lansat, tanara a scos in evidenta o mireasa mai nebunatica, care stie sa se distreze la nunta sa si sa profite de fiecare moment: „Mi-am dorit sa fie o mireasa libera, care merge la fourchette si mananca dulciuri, care se simte bine in pielea ei, iar prin intermediul simbolurilor am vrut sa redau traditiie noastre de la nunta.”, explica Sanda. 

Daca tot e vorba de nunti, interpreta a fost intrebata daca urmeaza sa se marite: „Toata lumea ma intreaba asta, si sincer sa va spun chiar nu stiu, poate pentru ca am cantat la multe nunti de la o varsta frageda, dar niciodata nu am visat sa fiu mireasa. Eu am vazut foarte multe si cred ca din acest motiv as putea sa traiesc si fara nunta, dar devreme ce de pe timpuri vine chestia asta ca daca te mariti, gata se schimba totul, insa eu cred ca din moment ce te impaci bine cu persoana draga, nu stiu daca o nunta acum schimba lucrurile.”, afirma ea. 

Cu toate acestea, Sanda spune ca crede in conceptul de casatorie si de creare a unei familii legal, dar inloc de nunta, tanara spune ca ar prefera o petrecere rezervata asemenea unei zile de nasteri: „Evenimentele mai mici sunt mai de suflet, toata lumea se cunoaste si toti sunt prieteni.” 

Sa mergi intr-o vacanta cu copii mici nu e atat de usor! Vezi ce sfaturi ne ofera Tatiana Maxian in cazul in care intentionam sa mergem la odihna impreuna cu cei mici - VIDEO

Anul acesta, tanara a optat pentru o minivacanta in Romania, iar acolo s-a distrat de minune.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie