28.06.2022
Vrei sa inveti limba engleza usor si intr-un mod interactiv? Alege cursurile de la Oratorica pentru a obtine un rezultat pe masura asteptarilor: „Suntem prieteni cu studentii nostri” - VIDEO

Esti copil sau adult, asta nu conteaza atunci cand este vorba despre invatarea unei limbi straine. Vara e perioada perfecta in care ai putea profita de timpul liber si te-ai putea inscrie la cursul de limba engleza. Ce metode interactive folosesc profesorii si ce alte limbi straine poti invata, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

In aceasta vara, Centrul de Limbi Europene iti ofera cursuri expres pentru a invata engleza, germana, franceza, italiana sau spaniola intr-un regim intensiv. Cursul de engleza pentru copii si adolescenti contine in aceasta vara pe langa programul obisnuit si cateva lectii interactive.

„Am elaborat aceste lectii din cadrul cursurilor de vara de la Oratorica pentru a incuraja si motiva studentii sa continue studierea limbii engleze chiar si pe parcursul vacantei. Am incercat sa modificam altfel lectiile ca ele sa devina mai lejere, dar sa obtinem acelasi rezultat si anume o engleza mult mai buna. Elevii vor avea parte de 3 lectii speciale.”, a mentionat Daniel-Darius Sodovei, instructor lectii interactive Oratorica.

Creeaza tinute unice pentru clientii sai! Afla care este cel mai mare vis al designer-ului Rodica Nicov: „Eu am nevoie de luni de zile ca sa ma pregatesc sa creez o colectie asa cum imi place mie” - VIDEO

De asemenea managerul Oratorica, Anna Grosul a adaugat: „In fiecare an activitatile pentru copii pe perioada verii sunt la mare cautare si noi la Oratorica ne-am gandit atat la necesitatile parintilor, cat si la starea de bine a copiilor. Noi am adaugat la cursul nostru cateva lectii interactive pentru adulti si adolescenti. Desi am adaugat aceste lectii extra, pretul a ramas neschimbat.”

Profesorii pun accent pe practiva vorbirii utilizand metode de predare interactive, adaptate pentru diferita situatii din viata. „Profesorii de la Oratorica sunt intruiti minutios, punandu-se accentul atat pe calitatea predarii cat si pe relatia profesor-student.”, a mentionat prefesoara Cristina Burlacu.

„Suntem prieteni cu studentii nostri, dar in acelasi timp ramanem si mentori”, a spus profesoara Viorica Caracas.

A fost sau nu inselata vreodata Mihaela Cavcaliuc? Ce a raspuns antrenoarea la aceasta intrebare: „Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita” - FOTO

Articole din aceeasi categorie