28.06.2022
Creeaza tinute unice pentru clientii sai! Afla care este cel mai mare vis al designer-ului Rodica Nicov: „Eu am nevoie de luni de zile ca sa ma pregatesc sa creez o colectie asa cum imi place mie” - VIDEO

Recent a avut loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului si anume Moldova Fashion Days. Acolo mai multi designeri din tara si-au prezentat noile colectii. Si Rodica Nicov a aratat invitatiilor ce articole noi a creat. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta femeia a povestit mai multe detalii despre articolele vestimentare pe care le creeaza.

Intrebata cum a fost atmosfera la eveniment, Rodica a raspuns: „Pentru noi, cei de dupa culise a fost foarte fierbinte. Chiar a fost cald pentru ca inceputul a fost la ora 5, noi am venit mai devreme si chiar era cald. Plus la asta, sunt foarte multe emotii, ceea ce se vede pe podium este foarte frumos, insa dupa culise este foc si para. Mie imi place forfota asta, eu am visat sa fiu anume de dupa culise, sa vad cum se petrece acolo, este o istorie aparte.”

In platoul serilor perfecte designer-ul a venit imbracata intr-o creatie de-a sa. „Este un brau de piele naturala, multe accesorii. Cand am ocazia cu mare drag ma gatesc.”

Adevaratele lor siluete, fara filtre! Cine-a fost prinsa pe picior gresit in costum de baie?

Chiar daca a venit imbracata intr-o tinuta bej, la Moldova Fashion Days Rodica a prezentat in mare parte articole vestimentare de culoare neagra. „Asa este. Iubesc foarte mult culoarea neagra, alba si rosie. M-am imbracat astazi intr-o tinuta bej deoarece mamica mea care este si fana mea mi-a zis: „Rodica, nu negru”., a mentionat femeia.

Ii place culoarea neagra, insa aceasta a recunoscut ca vara albul se poarta cu mult mai bine. „Totusi vara eu prefer culoarea alba, negru mai mult este de cocktail. La mine colectia nu este de fiecare zi, este de scena, de evenimente si atunci este potrivit sa fie negru.”, a explicat Rodica Nicov.

„O schimbare la patrat!” Dupa 10 ani, Cristina Miron si-a scos dreadurile. Vezi cum arata tanara cu parul sau natural - FOTO/VIDEO

„Eu creez tinutele pentru fiecare personalizat. Chiar daca ti-a placut tinuta Tatianei Heghea sau a Corinei Digore, oricum noi o s-o facem alta. Eu de fiecare data creez colectia special pentru evenimentul dat. Nu am un showroom unde stau rochiile de-a gata la vanzare. Eu am nevoie de luni de zile ca sa ma pregatesc sa creez o colectie asa cum imi place mie. O tinuta poate fi creata si intr-o saptamana si in doua sau chiar trei, important este creatia care vine de la mine. Eu pot sa stau o saptamana sa ma gandesc. Eu lucrez doar in dispozitie.”, a spus designer-ul.

Nu se teme ca cineva i-ar putea prelua ideile. „Nu are cum. Nu ai cum sa copiezi ceea ce o sa fac eu maine sau peste o saptamana.”

Rodia Nicov are si un vis pe care l-a impartasit in platoul emisiunii O Seara Perfecta: „Vreau sa am un showroom de unde omul sa iasa imbracat, cu bijuterii, cu tot. Desigur, vreau sa iesim peste hotare, as putea sa fac fata si sa ies pe podiumurile mari.”

Articole din aceeasi categorie