27.06.2022
A fost sau nu inselata vreodata Mihaela Cavcaliuc? Ce a raspuns antrenoarea la aceasta intrebare: „Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita” - FOTO

Recent, antrenoarea a primit mai multe intrebari din partea internautilor. Aceasta a fost intrebata daca este intr-o relatie, daca s-ar intoarce la fostul iubit, sau daca a fost candva inselata.

La intrebarea: „Ai fost inselata sau ai inselat?”, tanara a rapuns: „Nu stiu daca am fost inselata. Dar eu n-am inselat niciodata, nici macar sa vorbesc cu cineva prin mesaje fiind intr-o relatie. Atunci cand decizi ca acest baiat il doresti alaturi de tine, de ce sa il inseli? Uneori nu inteleg de ce altii isi permit sa insale persoana iubita”.

De asemenea Mihaela a povestit daca are sau nu un iubit. „N-am, deja de foarte mult timp sunt singura. Vreau sa-mi ating toate scopurile si dupa iubit.”

Tanara nu prea sa aiba un iubit in viitorul apropiat deoarece candva s-a dezamagit in dragoste: „Pe ultimul plac am pus dragostea, fiind m-am fript odata foarte bine si am decis sa nu acord  nimanui atentie.”

Peste 10 mii de persoane l-au petrecut pe ultimul drum pe interpretul rus, Iurii Shatunov. Vezi unde si cum a avut loc ceremonia de ramas bun - FOTO/VIDEO

Totodata, antrenoarea a povestit internautilor ca a fost logodita.

Mihaela Cavcaliuc este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Republica Moldova. Aceasta a reusit sa dea jos 33 de kilograme si invata si alte tinere cum sa slabeasca corect prin intermediul sportului si alimentatiei sanatoase.

Munceste pentru visele sale, iar ele devin realitate! Vlada Botan va avea un concert la Paris. Ce spune interpreta despre realizarea sa: „Puneti-va dorinte, lucrati si lansati universul sa vi le indeplineasca pana la capat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie