04.11.2022
Chiar daca isi poate permite accesorii de mii de euro, Kate Middleton opteaza pentru articole mai iefine. Vezi cum arata o pereche de cercei care costa 5 lire sterline pe care i-a purtat recent Printesa de Wales - FOTO

O noua zi, o noua aparitie eleganta pentru Kate Middleton. Astazi, ea si printul William au vizitat cateva organizatii de caritate din orasul Scarborough, care este situata pe coasta Marii Nordului, in comitatul englez North Yorkshire.

Imagini din cadrul vizitei oficiale au fost deja publicate in mediul online.

Kate Middleton, ca intotdeauna, arata grozav. Ea a ales sa poarte un look total bej format dintr-o rochie midi tricotata cu guler inalt si un palton de lana cu croiala clasica de la „Max&Co”.

Sotia printului William si-a completat look-ul cu o curea maro impletita de la brand-ul „Boden”, o geanta „DeMellier” London si pantofii din piele lacuita „Ralph Lauren”. 

Maternitatea poate fi roz, dar si horror! Afla ce crede jurnalista Anna Smolnitchi despre femeile care nu isi doresc copii - VIDEO

Cu toate acestea, cea mai mare atentie au atras cerceii lui Kate, pe care, potrivit tabloidul britanic „Express”, ea i-a achizitionat de la brand-ul de aceesorii „Accessorize” cu 5 lire sterline, echivalentul a aproape 110 lei.

De 2 luni, fiica interpretei Maria Ciorici este scolarita! Afla cum se descurca Mirela, dar si care sunt disciplinele ei preferate

Kate Middleton, Printesa de Wales este sotia printului William de Wales, mostenitorul tronului britanic. Kate a crescut la Chapel Row, un sat din apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia. A studiat Istoria Artei in Scotia la Universitatea din St Andrews, unde l-a intalnit pe Printul William de Wales in 2001.

Articole din aceeasi categorie