04.11.2022
Irina Rimes, indragostita lulea de iubitul francez. Ce aparitie spectaculoasa au avut cei doi la o nunta: par desprinsi de pe coperta unei reviste - FOTO

Frumoasa moldoveanca Irina Rimes traieste o frumoasa poveste de iubire cu David Goldcher, partenerul sau francez.

Si pentru ca este extrem de indragostita de tanar, Irina Rimes chiar a marturisit la Vocea Romaniei ca s-a apucat de studiat limba franceza, limba iubirii. Iar acum o vorbeste binisor si a si demonstrat de cateva ori, cand a conversat cu unii concurenti prezenti pe scena.

Cei doi nu se sfiesc sa-si ascunda dragostea. Drept urmare, artista a publicat pe contul sau de socializare imagini in care sunt cuprinsi de tandrete.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, dezvaluiri inedite despre casnicia lor. Afla de ce nu isi doresc momentan un copil

Cei doi s-au mutat intr-o casa noua si au planuri impreuna, atat personale, cat si profesionale, amandoi fiind artisti in industria muzicala.

Nu au ratat ocazia unei sedinte foto romantice, la nunta unor prieteni, eveniment la care au participat in weekend. Cuplul pare desprins de pe coperta unei reviste.

Irina Rimes si David Goldcher par mai indragostiti ca niciodata. Artista a impartasit cu fanii cateva fotografii in care apare in ipostaze tandre alaturi de iubitul ei.

Interpreta a ales o rochie foarte romantica, roz pal, cu umerii goi. In stilul deja consacrat, a optat pentru platforme argintii in picioare. 

A fost cea mai ideala intalnire din viata sa? Andreea Bostanica - alaturi de un blond misterios. Afla cine este si cum arata acesta - VIDEO

Am vazut cu totii cat este de familista Irina Rimes. Tine legatura foarte strans cu mama sa si nu a putut sa nu i-l prezinte pe David.

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

 

Articole din aceeasi categorie