15.08.2022
Vrea sa fie un tata tanar! Brooklyn Beckham a dezvaluit cati copii vrea sa aiba cu Nicola Peltz: „Nu as refuza sa am o duzina de mostenitori”

Fiul Victoriei si al lui David Beckham, Brooklyn in varsta de 23 de ani, inca nu a decis ce vrea sa faca in viata - sa fie fotograf, bucatar sau, de exemplu, actor. Insa de un lucru el este sigur: el vrea sa aiba multi copii. Foarte multi!

Intr-un interviu acordat Entertainment Tonight, sotul Nicolei Peltz a recunoscut: „Mereu mi-am dorit sa fiu un tata tanar si am de gand sa ma ocup cat mai curand de aceasta intrebare - cand sotia mea va fi gata, desigur. In general, nu as refuza sa am o duzina de mostenitori. Desi doar Nicola are dreptul sa decida ce sa faca cu corpul ei”. 

Drake s-a tatuat pe fata pentru mama lui. A fost o alegere inspirata sau nu - FOTO

Brooklyn de asemenea a mentionat ca se gandeste nu numai la propriii copii, ci si intentioneaza sa adopte cativa. Mai mult ca atat, el a spus ca tatal Nicolei, omul de afaceri Nelson Peltz, isi doreste ca primul lui nepot sa fie un baiat. 

Este usor sa ne dam seama de unde Brooklyn are astfel de dorinte. El insusi este dintr-o familie numeroasa, iar Nicola are si mai multi frati si surori decat el. Cu toate acestea, tanara nu se grabeste sa devina mama - se pare ca ea pur si simplu se bucura de linistea binemeritata. 

La ce scoala va studia Zahara, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt. „Este un loc cu adevarat special”

Articole din aceeasi categorie