15.08.2022
La ce scoala va studia Zahara, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt. „Este un loc cu adevarat special”

Angelina Jolie este mandra de realizarile fiicei sale Zahara, in varsta de 17 ani. Actrita a dezvaluit, printr-o fotografie publicata pe Instagram, ca adolescenta va fi studenta Colegiului Spelman din Atlanta. 

Vicepresedintele Colegiului Spelman a publicat un filmulet cu actrita care a mentionat cat este de mandra de fiica sa si de realizarile sale.

Maia Sandu - din nou la drumetie! Vezi cum arata presedintele intr-o zi libera de la munca si cum a petrecut timpul alaturi de un grup de tineri - FOTO

Angelina Jolie a insotit-o pe Zahara la noua sa scoala. Directorul adjunct al colegiului a distribuit imaginile in care apare alaturi de celebra actrita si de fiica ei, cu foarte mare mandrie. Intr-un filmulet apare si directoarea institutiei de invatamant, dr. Helene Gayle. Cand a fost intrebata cum se simte acum, cand copilul sau este un membru Spelman, Jolie a ras si a dezvaluit: „Sunt emotionata pana la lacrimi, inca nu am inceput sa plang, dar stiu de la doamna director ca asta va urma, cat de curand, ca motive vor fi destule”. 

Colegiul Spelman este o scoala de prestigiu in Atlanta, Georgia; o facultate istorica de arte a oamenilor de culoare. Angelina Jolie a publicat pe contul ei de socializare o fotografie in care Zahara apare alaturi de viitoarele colege. 

Printul Harry a cerut de la anchetatorii francezi mai multe detalii despre moartea mamei sale. De ce credea Printesa Diana ca va fi asasinata

„Zahara cu surorile ei Spelman! Felicitari tuturor studentilor care vor incepe studiile anul acesta. Este un loc cu adevarat special si este o onoare sa am un membru al familiei drept o noua fata Spelman”, a scris actrita in dreptul imaginii. 

Vorbind cu un reporter PEOPLE, la premiera filmului Bullet Train din Los Angeles, la inceputul acestei luni, Brad Pitt a spus ca este fericit ca fiica lui va urma colegiul Spelman.

„Da, e frumos”, a spus actorul in exclusivitate pentru PEOPLE, parand sa se emotioneze. "Intr-adevar frumos”, a subliniat el. 

Articole din aceeasi categorie