15.08.2022
Drake s-a tatuat pe fata pentru mama lui. A fost o alegere inspirata sau nu - FOTO

Drake demonstreaza ca nimeni si nimic nu este mai presus de familia lui. Artistul isi iubeste nespus de mult parintii si, pe langa faptul ca le spune asta zilnic, le si arata prin fapte.

Drake isi uimeste fanii in fiecare zi. In ultima perioada, aceasta a trecut prin multe experiente, de la Covid, pana la concerte peste concerte. Acum, pe final de saptamana, acesta a trecut pragul artistului tatuator si a mai adaugat un desen la colectie. De data asta, tatuajul este pentru mama lui. Drake nu a exagerat, ci a pus doar initialele mamei sale, Sandra Gale.

Nina Cretu si Renato Usatii au vizitat orasul Munchen! Vezi de ce surprize au avut parte cei doi, dar si cum au savurat timpul impreuna - VIDEO

Fanii au fost extrem de incantati de alegerea lui Drake si cred ca se potriveste de minune cu cel pe care il are pentru tatal lui. Nimeni nu a stiut de initiativa rapperului, ci au vazut direct rezultatul care este uimitor.

Drake, ironie la adresa tatalui sau

Fiecare avem in familie un membru care se pricepe de minune sa ne faca de ras. Drake experimenteaza si el asta pe propria piele. Tatal rapperului pare ca este la curent cu toate trend-urile si nu l-a sarit moda tatuajelor.

Natalia Gordienko - aparitie provocatoare in orasul vedetelor! Vezi cum s-a prezentat interpreta, dar si tinuta impecabila purtata pe strazile din Cannes - FOTO

Drake nu mai are nevoie de nicio confirmare a faptului ca familia este foarte mandra de el. Chiar daca nu ii spun asta prin cuvinte, ii arata zilnic. Cel putin, tatal lui chiar face asta, la propriu. Dennis Graham si-a tatuat fata rapperului in 2017. Atunci, aceasta a apelat la Money Mike, un artist tatuator care a aparut si in show-ul „Ink Master”, difuzat de Paramount.

Drake i-a intors „favorea” tatalui sau si s-a tatuat si el in semn de recunostinta. Acesta are un desen special pentru Dennis, facut de nimeni altul decat Dr. Woo, celebru in lumea vedetelor. Acesta a tatuat nume precum Selena Gomez, Justin Bieber si Hailey Bieber, asa ca recomandarile sunt dintre cele mai bune.

#inked. Drake s-a tatuat pe fata pentru mama lui. A fost o alegere inspirata sau nu?
Articole din aceeasi categorie