08.04.2022
Vrea sa faca lumea mai frumoasa! De Ziua Internationala a Romilor, Rada va indeamna sa mergeti la un concert de zile mare, care va avea loc in cadrul Teatrului Fara Nume: „Veti patrunde intr-un spatiu plin de culori, de foc, viata multa si energie pozitiva” - VIDEO

Moment plin de culoare si energie la emisiunea O Seara Perfecta. Invitata Rada a ridicat dispozitia tuturor cu melodia sa si dansul energic. In cadrul emisiunii, Rada a vorbit despre costumele sale, cate are si cine i le confectioneaza. De asemenea, artista a indemnat toti oamenii sa mearga la Teatrul Fara Nume, de Ziua Internationala a Romilor, pentru a fi martorii unui spectacol plin de foc si energie. 

Costumele sale sunt confectionate dupa imaginatia sa.„Aceasta intrebare mi se da des. Eu am facut scoala de modelier de categorie maxima, ca sa mi le fac singura, asa cum le visez noaptea. Aceste costume necesita multa munca, rabdare si fantezie. Vestimentatia este interiorul femeii, ce dispozitie are de dimineata, asa tinuta o sa poarte in acea zi. Probabil ca daca as avea spectacole zilnice, timp de o luna, eu nu as repeta costumele. Am fost multe, am o costumerie separata”. 

„Costumele sunt de diferite preturi. Panza pentru o fusta de dansatoare trebuie sa fie mai usoara, mai simpluta pentru corp, deoarece fata se misca. Eu ma misc, insa mai putin, la mine e alta panza, e mai grea. Fiecare costum are bijuteria sa personala”,a mentionat Rada. 

I s-a propus sa reprezinte Italia, Romania si Georgia, dar a preferat sa lupte pentru Republica Moldova! Ce spune luptatoarea Anastasia Nichita dupa ce a castigat aurul la Campionatul European: „Ma mandresc ca uite anume prin sport pot ridica drapelul tarii.”- VIDEO

Cel mai mare secret al sau - cum se imbraca in zilele obisnuite.„Am o nepotica care niciodata nu ma recunoaste in haine obisnuite. In haine civile nimeni nu ma recunoaste”. 

De Ziua Internationala a Romilor va avea loc un concert live alaturi de Orchestra Enigma Romilor.„Va fi un concert grandios, irepetabil, suta la suta live, unde fiecare din lautari este unul mai bun decat altul, si mai frumos, nemaivorbind de dansatorii nostri care parca s-au nascut in costumele alea, in miscarile alea pe care le danseaza pe scena. Indemn toata lumea frumoasa sa mearga la acest spectacol, pentru a patrunde intr-un spatiu plin de culori, de foc, viata multa si energie pozitiva. La concert vor fi in jur de 25 de oameni pe scena, fiecare cu pasiunea sa”. 

A trecut prin foame si clipe de nedescris! Experienta pe care a trait-o Natalia Duminica i-a schimbat viata. Ce povesteste dansatoarea despre „Survivor”: „Cand am luat telefonul dupa concurs parca eram o maimuta. Imi era atat de ciudat sa il tin in mana” - VIDEO

La repetitii, ansamblul se pregateste din plin pentru spectacolele care urmeaza a fi.„Sa stiti ca repetitia este cea mai importanta. In scena se mai slabeste din daruire, dar la repetitie este forta si responsabilitate maxima”.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie