26.08.2022
Vor fi din nou nasi! Diana Rimis si sotul sau au avut parte de o surpriza placuta si emotionanta: „Am fost binecuvantati cu inca o pereche de fini minunati” - FOTO/VIDEO

Bloggerita din Republica Moldova, Diana Rimis a primit ieri o cerere frumoasa impreuna cu sotul sau, Dan Rimis. Acestia au fost invitati sa fie din nou nasi si au acceptat aceasta propunere cu mare drag. Vezi cum si-au petrecut seara familia Rimis si viitorii sai fini, in articolul de mai jos. 

Dupa o zi incarcata si plina de activitati, Diana si Dan au mers sa se relaxeze intr-un local din Chisinau, in compania unor prieteni, unde au avut parte de o surpriza foarte frumoasa si neasteptata. 

Tatiana Nastas este insarcintata pentru a doua oara! Vezi cum viitoarea mamica a anuntat aceasta veste frumoasa - FOTO

Dan si Diana au fost invitati sa fie din nou parinti spirituali, insa deja pentru un alt cuplu. Iar modul in care au fost intrebati, a fost pur si simplu genial. „Ne-au lasat fara cuvinte”, a mentionat bloggerita. 

Drept raspuns, viitorii nasi au ales sa fie si ei ingeniosi, si au scris pe o farfurie un mare „Da” din gem. 

„Aseara am avut parte de o surpriza placuta, foarte emotionanta si neasteptata. Am fost binecuvantati cu inca o pereche de fini minunati, multumim!”, a mentionat Diana Rimis intr-o publicatie. 

Urmaritorii sai, la fel au ramas incantati si au felicitat-o pe Diana si pe sotul sau cu aceasta veste buna. „Intr-un ceas bun!”, „Felicitari”, „Felicitari, sa va fie intr-un ceas bun, finilor casa de piatra, numai bine va doresc”. 

A dat o petrecere de vis! Anastasia Fotachi a organizat un bachelorette party la piscina, alaturi de prietenele sale! Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „A fost exact cum mi-am dorit!” - FOTO/VIDEO

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de aproape 150 de mii de urmaritori. 

Adevarul socant despre viata Printesei Diana iese la suprafata la 25 de ani de la moartea ei. Ce spune fratele ei, Charles Spencer: „Peste tot in lume ea a fost un simbol al umanitatii dezinteresate”

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie