04.04.2022
Cinematografele din Rusia vor difuza videoclipurile realizate de bloggerii rusi! Autoritatile promit ca influencerii isi vor asigura vizibilitatea si influenta, iar oamenii vor fi la fel de multumiti - FOTO

Recent s-a anuntat ca cinematografele vor incepe sa difuzeze videoclipuri cu bloggerii rusi. Proiectul, in cadrul caruia continutul unor influenceri celebri poate fi vazut direct pe marele ecran se numeste „Video Bloggeri in Cinema”. Proiectia incepe in reteaua de cinematografe a noii generatii Karo, transmite agentia rusa de informatii internationale Ria Novosti, citand serviciul de presa al companiei.

Cei mai populari bloggeri rusi vor prezenta videoclipuri nepublicate anterior intr-un format exclusiv pe ecranele de film. Fanii utilizatorilor de pe internet care isi mentin canalul, site-ul sau pagina personala vor putea vedea continutul pe care il publica intr-o forma noua - pe marele ecran.

De pe scena - pe front! Interpretul Max Barskih s-a alaturat armatei ucrainene si este gata sa isi apere tara: „Cine s-ar fi gandit ca voi ajunge aici?” - VIDEO

Astfel, autoritatile ruse promit bloggerilor asigurarea statutului in social media, dar si o vizibilitate mai mare chiar daca retelele de socializare nu sunt disponibile. 

Primul care a luat parte la noul format este canalul „Chicken Curry”, cunoscut si urmarit de internauti pe YouTube.

Luni, 4 aprilie, cinematografele vor prezenta lansarea emisiunii roll-play Chicken Curry Dungeons. Aici spectatorii vor putea participa la o intalnire organizata cu participantii si creatorii emisiunii.

Tanar, frumos si foarte criticat! Interpretul Maxim Zavidia a intrat in gura lumii. Vezi ce replici taioase a oferit artistul haterilor: „Inca nu stiti in ce stare si dispozitie neplacuta pot sa fiu eu si cum as putea sa va raspund.” - VIDEO

Aceasta initiativa nu este tocmai sprijinita de utilizatorii rusi. Cele mai populare opinii se rezuma la afirmatiile „ Am supravietuit ” si „ Rusine, Rusia”. Cu toate acestea, unii rusi spera ca aceasta este doar o pacaleala a lunii aprilie.

Articole din aceeasi categorie