04.04.2022
Tanar, frumos si foarte criticat! Interpretul Maxim Zavidia a intrat in gura lumii. Vezi ce replici taioase a oferit artistul haterilor: „Inca nu stiti in ce stare si dispozitie neplacuta pot sa fiu eu si cum as putea sa va raspund.” - VIDEO

Rubrica In gura lumii din cadrul emisiunii O Seara Perfecta a revenit, iar asta inseamna ca buna dispozitie iti este asigurata. In aceasta editie si interpretul Maxim Zavidia a fost pus fata in fata cu mesajele rautacioase, dar si cele de lauda, iar despre cum a reactionat fiind in gura lumii vezi mai jos.  

E tanar, frumos, caristmatic si pe deasupra si foarte talentat, chiar si asa Maxim Zavidia a intrat in gura lumii, iar pe langa multimea de fani si admiratori mai are si hateri care il critica.

A devenit mai criticat si discutat in tara noastra dupa ce si-a facut aparitia pe aceiasi scena cu Dianna Rotaru. Iata cateva comentarii care ii vizeaza pe ambii si la care Maxim a venit cu o replica: 

„Imi pare rau ca nu se poate pune dislike. Rotaru cum n-a avut voce si cantece, asa si nu are. Zavidia pacat de dansul. Si daca e sa zic in general emisiunea de divertisment O Seara „defecte” este bullshit ”,a scris un internaut in primul comentariu.

Ce mananca Antonia la micul dejun. Artista a dezvaluit secretul siluetei sale de invidiat

„Se vorbeste despre piesa noastra - Tornada, un duet  cu Dianacica. Cui nu-i place nu intelege de fapt nimic in tandemul nostru.”, a raspuns Maxim amuzat. 

Un alt comentariu suna asa: „Maxim te faci de rusine alaturi de Diana ranjita” 

„Nu va cred doamna Tatiana si va spun si ce este asta. Este - invidie!”, i-a explicat interpretul comentatoarei. 

Pentru ca este cunoscut si apreciat si pentru atitudinea si increderea in fortele proprii, era culmea ca si acest aspect sa nu fie criticat.

„Baiatul este increzut in sine si stie totul despre el, din acest motiv nici nu prea asculta ce vorbesc altii, sau stie deja ce i se va spune.”, scrie un alt internaut.

Cine este iubitul secret al lui Demi Moore

De aceasta data interpretul a raspuns astfel: „Eu va zic asa: Trebuie sa fii increzut in sine. Cateodata acest lucru este un mare plus sau un avantaj. De aceea nu te supara, dar eu voi fi inca mai increzut.”, a precizat interpretul. 

Critic a fost si un alt internaut cand l-a caracterizat pe Zavidia ca fiind un „tip neplacut”  in comentariul sau.

Zavidia a raspus dur: „Inca nu stiti in ce stare si dispozitie neplacuta pot sa fiu eu si cum as putea sa va raspund .”, a zis sarcastic interpretul. 

Si prestatiile sale de la Eurovision au fost criticate, sau mai bine zis, datile multiple in care acesta a fost prezent pe scena pentru a incerca sa ne reprezinte tara: „Ah, bietul baiat! De cand incearca sa ne reprezinte tara la Eurovision”, spune un alt internaut.

„De cinci ori! De ce nu numeri, domnul Ion? Poate o sa ajung eu la Eurovision cu ajutorul rugaciunilor voastre!”, a raspuns Zavidia.

Pe langa mesajele de critica, Maxim a primit si mesaje frumoase in comentarii, in care lumea ii lauda talentul si miscarea scenica.

„Foarte talentat si are o voce minunata./ Doamne, ce barbat frumos! Are totul frumusete, voce si stabilitate. Mult succes in proiect.” / „Calitate, carisma, incredere si talent! O voce foarte buna! Super!” , au scris admiratorii artistului.

Wow! Eva Timush a lansat versiunea piano a piesei „Tattoo”: „Este o interpretare fantastica” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie