09.03.2022
Vladimir Kliciko a vizitat o maternitate din Kiev, unde s-au nascut 82 de bebelusi de cand a inceput razboiul: „Viata merge mai departe” - VIDEO

Intre atrocitatile razboiului din Ucraina, exista si minuni, datatoare de speranta. Viata continua, printre transee. Si doi mari sportivi, Vitali si Vladimir Kliciko se ocupa de ordinea din Kiev.

In timp ce mii de oameni mor nevinovati pe front, in razboaiele orgoliilor, bebelusii vin pe lume indiferent de ce se intampla. In capitala Ucrainei, de la iscarea invaziei armate, 82 de bebelusi au venit pe lume.

Vladimir Kliciko, fostul boxer ucrainean profesionist si fost campion mondial la categoria grea, detinand titlurile WBA, IBF si WBO (de doua ori) a vizitat maternitatea. El este foarte implicat in situatia dramatica prin care trece tara sa. Kliciko a devenit al doilea cel mai longeviv campion din istoria boxului, fiind campion timp de 9 ani, 7 luni si 7 zile, fiind intrecut doar de Joe Louis. De asemenea, Vladimir detine recordul de cele mai multe aparari ale titlurilor castigate, meciuri un numar de 23. Este intrecut doar de Joe Louis, care are 25, si este in fata lui Larry Holmes ( 20) si Muhammad Ali (19). Pe 14 septembrie 2015, BoxRec il numeste pe Kliciko drept cel mai bun boxer din lume.

Balerinii renumiti din Rusia se dezic de Putin: „Sunt impotriva acestui razboi cu fiecare fibra a sufletului meu”

Fratele mai mare, Vitali Kliciko este si el un fost campion la categoria grea, dar si primarul orasului Kiev, una din tintele principale ale lui Putin. Ocazie cu care cei doi frati Kliciko fac front comun de aparare a teritoriului. Vladimir a pus pe pagina sa de socializare imaginile emotionante cu bebelusii si a descris situatia astfel: „Viata merge mai departe.”

Pe Twitter, Vladimir Kliciko a facut un apel pentru Vest sa se opuna prin tot ce e posibil invaziei ruse.

Oficialii ucraineni din sanatate si-au exprimat ingrijorarea ca nu toti bebelusii vor putea supravietui in conditiile de razboi impuse. Datele statistice arata ca mai bine de 1000 de bebelusi se nasc zilnic in Ucraina, iar in jur de 100 au nevoie de ingrijire neo natala la Terapie Intensiva.

Jennifer Aniston, mesaj de solidaritate fata de femeile din Ucraina: „Sunteti incredibile si intreaga planeta va sprijina” - FOTO

Vitali Kliciko, primarul Kievului, face front comun cu fratele sau, ambii vedete mondiale ale boxului profesionist. Sunt asadar fara frica in prima linie a apararii orasului ucrainean si, cu armele in maini, au promis sa apere Kiev-ul, orasul tinta al trupelor rusesti in acest razboi. „Suntem gata sa luptam. Si suntem gata sa murim pentru tara in care ne-am nascut si pentru familiile noastre, pentru ca este casa noastra”, au spus in mediile online fratii Kliciko.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie